Έκκληση στον κόσμο να πάει κοντά στην ομάδα, κάνει ο Παναργειακός

0
672

Η μεγάλη νίκη στην Χαλκίδα, έχει φέρει κύμα ενθουσιασμού στην ομάδα του Παναργειακού, η οποία με ανακοίνωσή της, κάνει έκκληση σε όλους να βοηθήσουν την διοίκηση και την οικονομική επιτροπή.

Η ανακοίνωση: Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτά τα παιδιά και στο προπονητικό τιμ που τα έδωσαν όλα και πήραν τους 3 βαθμούς μέσα στη Χαλκίδα και τώρα βρίσκονται δίκαια στη 2η θέση της Βαθμολογίας.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους φιλάθλους -επιχειρηματίες της περιοχής μας να βοηθήσουν τη Διοίκηση και την Οικονομική επιτροπή που κάνει αγώνα να μαζέψει χρήματα για την Ομάδα. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τον Παναργειακό της καρδιάς μας”.

Κετικίδης: «Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια»
Στη Mikriliga μίλησε ο προπονητής της ομάδας Γ.Κετικίδης, για την νίκη στη Χαλκίδα, αλλά και για τη γενικότερη φετινή παρουσία του Παναργειακού.
«Είναι μία μεγάλη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια και την απόδοσή τους. Κοιτάξτε εμείς ουσιαστικά τώρα δημιουργούμε μία νέα ομάδα στον Παναργειακό. Μας έφυγαν 9 παίχτες αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Επομένως, προσπαθούμε ξανά από την αρχή να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Με προσθήκες από τη γύρω περιοχή και με το υπάρχον υλικό επιδιώκουμε να παρουσιάζουμε ένα πρόσωπο που να αρμόζει στην ιστορία αυτής της ομάδας. Σήμερα τα καταφέραμε».