Τον Κύπριο Νικηφόρου πήρε ο Διομήδης

0
305

Τον Κύπριο αριστερόχειρα Δημήτρη Νικηφόρου, απέκτησε ο Διομήδης, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως δεξί ίντερ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Δημήτρης Νικηφόρου δήλωσε για την μεταγραφή του στους Λύκους: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τον ερχομό μου στην ομάδα!
Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες χειροσφαίρισης της Ελλάδος και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Το κλίμα εδώ είναι πολύ καλό από τις πρώτες κιόλας μέρες και αυτό κάνει την διαμονή μου μέχρι στιγμής πολύ ευχάριστη.
Εγώ από την μεριά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά, ούτως ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της φετινής σεζόν».

Κλιμάκιο παμπαίδων
Tη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο γήπεδο του ΟΑΚΑ ”Αίθουσα Κασιμάτης” θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του κλιμακίου Παμπαίδων Α, υπο τον Νίκο Αγγελόπουλο και με συμμετοχή των αθλητών του Διομήδη Γιώργου Χιόνη, Αλέξανδρου Διονυσόπουλου, Γιάννη Ντάκαρη και Δημήτρη Κωστούλα.
Η προπόνηση θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη των Τεχνικών Συντονιστών Ανάπτυξης κ.κ.Παναγιώτη Ιατρούδη και Γιώργου Κρανάκη.

Εθνική Παίδων
Κλήση για να λάβουν μέρος στην προπόνηση της Εθνικής Παίδων Νοτίου Κλιμακίου έλαβαν οι αθλητές του Διομήδη Γιώργος Μπολιάρης, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Μπινιάρης και Αναστάσης Χρόνης.
Η προπόνηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στο γήπεδο του ΟΑΚΑ, υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Γεωργιάδη.