Α1 Αργολίδας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 0-3 … 0-2 από το 15’ ο Πανασιναϊκός

0
710

Η ξέφρενη φετινή πορεία του Πανασιναϊκού συνεχίζεται, καθώς πέρασε και από το Παναρίτι πετυχαίνοντας τρία γκολ. Μάλιστα προηγήθηκε στο 15’ με 2-0.

Έγινε ένα μέτριο γενικά παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες, το οποίο σημαδεύθηκε από τα γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων. Μια εξέλιξη, που πάγωσε τον Ατρόμητο, ο οποίος προς το τέλος του ημιχρόνου και στην αρχή της επανάληψης προσπάθησε να πιέσει για να μειώσει, όμως στο 54’ δέχθηκε ένα κόμη γκολ κι εκεί κρίθηκαν όλα.

Στο 12’ συνδυασμός Μπελμπα-Ταμπάκη και μπαλιά προς τον Κωστόπουλο, αυτό με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Στο 15’ μακρινή μπαλιά του Τεμέλκοφ προς τον Καραβιά, αυτός γύρισε , μπήκε στη περιοχή και πέτυχε το 0-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε ένα σουτ του Καζά που σταμάτησε ο Τσακάλης και δυο σουτ του Μαρκάκη άουτ.

Στο 54’ φοβερή αντεπίθεση για τον Πανασιναϊκό: ο Ρέζντα έκλεψε στο κέντρο από τον Λυκομήτρο, έδωσε στον Μπέλμπα, αυτός μεγάλη για τον Καραβιά αριστερά, ο οποίος έκοψε στον Ρέζντα που ακολουθούσε, κι αυτός έξω από την περιοχή πέρασε τη μπάλα πάνω απο Πιττερό και στα δίχτυα για το 0-3.

Πιο πριν από σέντρα του Κλειούφη, ο Καζάς πλάσαρε έξω, στο 60’ ο Λυκομήτρος σε καλή θέση άργησε και τον έκοψαν, στο 83’ ένα πλασέ του Μαυρόγιαννη από μπαλιά του Σοροβίγκα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Α.Καχριμάνης): Πιττερός- Δ.Μιχαλόπουλος (88’ Χρόνης), Σαρακινιώτης, Γκολέμης, Μίχος- Μετρητίδης (29’ Λυκομήτρος), Ε.Μιχαλόπουλος, Μαρκάκης- Κλειούφης (74’ Γκρίτζαλης), Μαυρόγιαννης, Καζάς (80’ Σοροβίγκας).

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Α.Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Ρέζντα- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μπέλμπα- Τοπάλι (82’ Μπιτινής), Καραβιάς (57’ Παπασαραντόπουλος), Κωστόπουλος (73’ Σκρέλι).