Α1 Αργολίδας: ΑΟ ΠΟΡΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ 1-1 … Κακός δαίμονας του Πόρου ο Κεραυνός

0
802

Πρώτη απώλεια εντός έδρας για τον ΑΟ Πόρου, ο οποίος πάντως παραμένει πρώτος με διαφορά 5 πόντων από τους δυο που ακολουθούν (Κεραυνό Ιρίων και Πανναυπλιακό).

Έγινε ένα μέτριο παιγνίδι, το οποίο και ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση ώστε να αντιληθούν τα νερά από το γήπεδο.

Ο φιλοξενούμενος ξεκίνησε καλύτερα και είχε δυο ευκαιρίες με τον Κράλεφ, που πέρασαν έξω και μια κεφαλιά με τον Λιαγκριδώνη.

Ο Πόρος ισορρόπησε γρήγορα και είχε δοκάρι με τον Ράντη, ενώ στο 44’ άνοιξε το σκορ με σουτ του Ζώρα από την περιοχή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, από προσπάθεια και γύρισμα του Κράλεφ, ο Ρεβύθης πέτυχε το 1-1.

Από κει και μετά δεν υπήρξαν πολλές ιδιαίτερες φάσεις, με τον Πόρο να προσπαθεί για το 2-1 και τον Κεραυνό να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Από τον Κεραυνό ο Λιαγκριδώνης και ο Κράλεφ δεν αξιοποίησαν την πλεονεκτική θέση στην οποία βρέθηκαν σε δύο περιπτώσεις προ του Καλάντια λίγο πριν την λήξη του αγώνα. 

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο τέλος με τον Καλυβόπουλο για τον γηπεδούχο, ενώ στο 94’ σουτ του Μ.Δρούζα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Να σημειώσουμε πως ο Κεραυνός ήταν η μόνη ομάδα που είχε κερδίσει τον Πόρο, στον πρώτο γύρο.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Σπ.Κρητικός): Καλάντια, Μαρώτος (85’ Τσαλκούτης), Μπακλαγεμιτζής, Βελτσάνης, Κουρής (25’ Βεκρής), Ζώρας, Καλυβόπουλος, Κουβάτσος, Μούχο, Λεσιώτης, Ράντης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ι.Δρούζας): Τυροβολάς, Στεφανόπουλος, Πασπαλιάρης, Τζάνος, Ι.Δρούζας, Λιαγκριδ΄λωνης, Ρεβύθης, Αναγνωστόπουλος (46’ Σέρφας), Δωρής, Καρβουνιάρης (49’ Μ.Δρούζας), Κράλεφ.