Ανακοίνωση Μπουμπουλίνας Σπετσών κατά Ρατσιάτου

0
1342

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του διαιτητή Ν.Ρατσιάτου, που διαιτήτευσε τον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Δρεπανιακό, εξέδωσε η διοίκηση της Μπουμπουλίνας Σπετσών.

Αναφέρει η ανακοίνωση:
«Τα τελευταία 15χρόνια η ομάδα μας και το εκάστοτε Δ.Σ. δεν έχουν μπει στη διαδικασία να εκφράσουν δημόσια καμιά αρνητική θέση ή διαφορετική άποψη στα δρώμενα του Αργολικού ποδοσφαίρου, παρά μόνο κατ’ ιδίαν και με δημοκρατικό τρόπο.

Σήμερα δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε τη στενοχώρια μας, αλλά και τη θλίψη μας, για τη στάση του κ. Ρατσιάτου, απέναντι στην ομάδα μας, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν αξίζει να αφήνουμε τις δουλειές μας και να ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σκοπός μας είναι να έχουμε τα παιδιλά μας στον αθλητισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δε θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τις φάσεις του αγώνα γιατί δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά με ποιο τρόπο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ένας άνθρωπος που έχει να κάνει με ερασιτέχνες παράγοντες και ερασιτέχνες αθλητές.

Κε πρόεδρε της ΕΠΣΑ, κε πρόεδρε της Επιτροπής Διαιτησίας, ξέρουμε ότι κάνετε μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς , για το καλό του Αργολικού ποδοσφαίρου, χωρίς να υπολογίζετε το κόστος.
Ζητούμε να μας αποδίδεται ο σεβασμός που δείχνουμε κι εμείς σε όλους.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Μπουμπουλίνας Σπετσών