Παρουσίασε Παππά και Γαλά ο Ερμής Κιβερίου

0
959

Παρουσίασε ο Ερμής Κιβερίου τα δύο νέα αποκτήματά του, τον Τάκη Παππά και τον Νίκο Γαλά.

Ο Νίκος Γαλάς είναι γέννημα θρέμμα Καλλονιάτης, γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1986, την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών από την ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Το 2004 πήγε στον Πανιώνιο για δύο χρόνια. Το 2007-2008 επέστρεψε στο νησί για λογαριασμό του Αιολικού. Την επόμενη περίοδο μετακόμισε στον Ιωνικό, επέστρεψε στην Καλλονή έως το 2015 και ακολούθησε η Κόρινθος 2006.

Έχει λάβει μέρος σε εθνικές ομάδες της K17 και της Κ19.
Ο Τάκης Παππάς, είναι ένας έμπειρος παίκτης με 90 συμμετοχές στην Super League (γεν.1976) με την ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών, έχει περάσει από τον ΑΕΛ Λεμεσού, Βύζαντα Μεγάρων, Λουτράκι, Ένωση Λέρνας και τελευταία ομάδα του το Ζευγολατιό.

Τα νέα αποκτήματα παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Λυμπέρης.

Με αυτές τις δύο νέες προσθήκες, μεγαλώνει το ρόστερ και δίνονται περισσότερες λύσεις, ισίως από πλευράς εμπειρίας στο Γιώργο Διαμαντή. Όπως επισημαίνεται από πλευράς διοίκησης, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο και μίας ακόμας προσθήκης μέχρι τέλος του μήνα .

Το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό (3 μμ), είναι πολύ κομβικό για την ομάδα, που θέλει την νίκη, μετά και το άδικο αποτέλεσμα της Τετάρτης στην Μυτιλήνη και την ήττα με 3-2 στο 97′ από τον Διαγόρα. Η διοίκηση της ομάδας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία του τις προσπάθειες των παικτών.
Μοναδική απουσία για τον προπονητή Γ.Διαμαντή, είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μάριος Αγγελόπουλος.