Χρ.Πούλος: Καμία πικρία που θεωρούμαι υπηρεσιακός…

0
1027

Ο Χρήστος Πούλος είναι απο σήμερα το απόγευμα, επίσημα ο νέος προπονητής του Αργοναύτη Νέας Κίου.

Μια επιστροφή λίγο-πολύ αναμενόμενη, αφου είναι ο άνθρωπος που και πέρυσι κλήθηκε σε ανάλογη περίπτωση να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα τα κατάφερε εξαιρετικά.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιου είδους πικρία για το γεγονός πως θεωρείται μόνο …υπηρεσιακός προπονητής. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Για μια ακόμη φορά καλούμαι να βοηθήσω μια δύσκολη κατάσταση. Η προσπάθεια θα γίνει κι απο μένα κι απο το τεχνικό τίμ, αλλά όπως είναι αυτονόητο, χρειάζεται μεγάλη βοήθεια απο τον κόσμο.
Υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά θα βρούμε λύσεις… Ηδη ο Φρεντ έφυγε για τον Παναργειακό. Οι υπόλοιποι θα γίνει προσπάθεια να μείνουν. Χρειαζόμαστε όμως οπωσδήποτε μια-δυό ενισχύσεις.
Θέλω να τονίσω επίσης, πως δεν νιώθω κανενός είδους πικρία για το γεγονός πως μέχρι τώρα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία απο το καλοκαίρι να ξεκινήσω εγω την ομάδα απο την αρχή. Είμαι τώρα εδώ για να κάνω μια δουλειά, άγχος δεν χρειάζεται να έχουμε υπερβολικό, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, αφου γνωρίζω το υλικό.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.