Έκλεισε τον Π.Κυφωνίδη, συζητάει με άλλους δύο η Ένωση Ερμιονίδας

0
675

Κατέληξε για την θέση του τερματοφύλακα η Ένωση Ερμιονίδας, καθώς συμφώνησε με τον γεννημένο στις 26/09/1995, Παναγιώτη Κυφωνίδη. Ο συγκεκριμένος έχει περάσει απο Καβάλα, Νέστο Χρυσούπολης και Λαγκαδά.

Έτσι μαζί με τον Στεφανίδη θα αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι επαφές της διοίκησης και με άλλους παίκτες συνεχίζονται. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ και ένας πλάγιος επιθετικός. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στα ζητήματα αυτά.

Διοικητικά
Στα διοικητικά τώρα, εξελίξεις είχαμε και εκεί, καθώς την Τετάρτη δημιουργήθηκε “ομάδα στήριξης”, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης και θα βοηθά σε όλους τους τομείς. Πρόκειται για ανθρώπους η οποίοι είχαν στελεχώσει τις προηγούμενες διοικήσεις με επιτυχία.Ανακοινώθηκαν 11 ονόματα στο πλαίσιο αυτό.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε, αναφέρει:

Η Α.Ε.Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι δημιουργήθηκε μία ομάδα στήριξης η οποία θα βρίσκεται και θα βοηθά το συμβούλιο της ομάδας στην προσπάθεια του για την υλοποίησή των στόχων της ομάδας μας που είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Πρόκειται για ανθρώπους-μέλη της ομάδας οι οποίοι στο παρελθόν έχουν στελεχώσει την διοίκηση της προηγούμενες χρονιές από την ίδρυση της ομάδας.
Την ομάδα στήριξης αποτελούν οι :
Φοίβας Ανάργυρος, Δημαράκης Φρατζέσκος, Παλυβός Βασίλης, Δημαράκης Βαγγέλης, Μπόλλας Κώστας, Μερτύρης Αργύρης, Βλαχογιάννης Παντελής, Ζαμάνης Γιάννης, Ζωγράφος Στράτος, Υφαντίδης Παντελής και Μέλλος Δημήτριος.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να έρθουν σε επαφή είτε με τα μέλη του Δ.Σ. είτε με τα μέλη της ομάδας στήριξης.
Εντός των ημερών θα υπάρχουν νέες ανακοινώσεις”.