Τέλος στη συνεργασία Αργοναύτη – Λουκά Κούρου

0
704

Σήμερα ολοκληρώθηκε η συνεργασία ανάμεσα στον Αργοναύτη Νέας Κίου και τον Λουκά Κούρο. Χθες το μεσημέρι έγινε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας της Κίου και τον προπονητή και κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση.

Οπότε, σήμερα το βράδυ ή αύριο αναμένεται η διοίκηση να προχωρήσει στην πρόσληψη νέου προπονητή.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρηση Κούρου, δε θα είναι η μοναδική εξέλιξη στην ομάδα της Κίου, καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν τουλάχιστον τρεις παίκτες, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από καιρό, για περιορισμό των εξόδων. Ακούγεται για παράδειγμα, πως οι τρεις επιθετικοί που είναι εκτός Κίου (Φρεντ, Νέτζα, Βαρβουλέτος) θα αποχωρήσουν για άλλες ομάδες. Πιο έντονα ακούγεται το όνομα του Φρεντ για τον Παναργειακό.

Να θυμίσουμε πως λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, αποφασίσθηκε να διακοπεί η συνεργασία με τους τρεις πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας (Μακρίδη, Μουσταφά, Μπραϊμλάρι) για να μειωθεί ο προϋπολογισμός, αναπροσαρμόζοντας και τους στόχους- αρχικά ήταν ο πρωταθλητισμός.

Η κατεύθυνση είναι να απαρτίζεται η ομάδα, σχεδόν αποκλειστικά με παιδιά από την Κίο και λογικά θα υπάρξει μετακίνηση και κάποιων που τώρα είναι στον ΑΟΚ.