Επίσημη παραίτηση Κ. Βαρελά απο το Δ.Σ. του Παναργειακού

0
701

Διοικητικές ανακατατάξεις έχουμε στον Παναργειακό τις τελευταίες ημέρες.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε την παραίτησή από την διοίκηση του Κώστα Βαρελά, ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο και την διοικούσα επιτροπή της ομάδας -με ημερομηνία 09/01/2018 αναφέρει.

“Δηλώνω την παραίτησή μου απο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟ Παναργειακός, για την διευκόλυνση του έργου της Διοικούσας Επιτροπής, σχετικά με την είσπραξη σχετικής χρηματοδότησης, όπου βρίσκει αντίδραση στο πρόσωπό μου.
Ωστόσο, παραμένω απλό μέλος του συλλόγου, προσφέροντας την βοήθειά μου και τις υπηρεσίες μου, όπως θα έκανε ένας απλός και τίμιος στρατιώτης.
Παρακαλώ όπως γίνει δεκτή η παραίτησή μου.
Σας ευχαριστώ”.

Να σημειώσουμε, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει αποχωρήσει και ο Μπάμπης Μπακοπάνος- χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη.

Δεν είχαμε όμως, μόνο αποχωρήσεις στην ομάδα του Άργους, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη καθηκόντων ως γενικού αρχηγού του Γ.Κολιατσόπουλου.

Η ανακοίνωση:

“Ο Παναργειακος Α.Π.Ο. ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κολιατσοπουλος παλαίμαχος παίκτης της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντά του γενικού αρχηγού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολό του έργο”.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει με κάποιους τρόπους την ομάδα, ώστε να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος.