Γ’ Εθνική: ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 3-2 … Προηγήθηκε 2 φορές ο Ερμής αλλά έχασε στο 97!

0
698

Δύο φορές προηγήθηκε ο Ερμής Κιβερίου μέσα στην Αγία Παρασκευή, αλλά στο τέλος έχασε το παιγνίδι με 3-2 και εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Πολλά τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ερμή από την διαιτησία του Ωραιόπουλου από την Δωδεκάνησο. Αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας η διαιτησία, αφού ακυρώθηκε γκολ για το 0-2 και έγινε στην αντεπίθεση το 1-1. Στο 85’ έγινε το 2-2 με αμφισβητούμενο γκολ και στο 97! με πέναλτι έγινε το 3-2.

Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, στο τελευταίο τέταρτο ο Διαγόρας πίεσε πολύ, κατάφερε να ισοφαρίσει, η πίεση συνεχίσθηκε και είχαμε ως αποτέλεσμα την νίκη της ομάδας της Λέσβου.

Στο 25’ από σέντρα του Αγγελόπουλου, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Κουτσοδήμου, έγινε το 0-1.

Στο 44’ ακυρώθηκε γκολ ως φάουλ του Ερμή με τον Βεζυρτζόγλου και στην αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι ο Μαλλακός, ο οποίος το κτύπησε και ισοφάρισε.

Στο 64’ ο Βεζυρτζόγλου κέρδισε πέναλτι από τον Μέρο, το κτύπησε ο ίδιος κι έγινε το 1-2.

Στο 85’ έγινε το 2-2 με τον Τσομπανέλλη, υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή αγώνα από τις διαμαρτυρίες.

Στο 97’ από σέντρα από δεξιά, δόθηκε χέρι αμυντικού-πέναλτι από τον διαιτητή, το κτύπησε ο Τσομπανέλλης και το 3-2.

Οι συνθέσεις:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μουντανάρης): Μαλλής, Τοπάλι, Κρασουδάκης, Ρέντζος (69’ Γκίστα), Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τζόρνταν, Γκέκα, Μαλλακός (51’ Τσομπανέλλης), Παρέλης Β.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γ.Διαμαντής): Κοζιώτης, Διαμαντής (28’ Τζελάνι), Σάκουλης (75’ Μίλης), Χατζόπουλος, Ζίου, Μουσταφά, Αγγελόπουλος (80’ Αντωνόπουλος), Μαρίνης, Βεζυρτζόγλου, Γιάννος, Κουτσοδήμος.