Χωρίς Καραγκούνη στη Λέσβο ο Ερμής Κιβερίου

0
696

Για το νησί της Λέσβου αναχωρεί ακτοπλοϊκώς αύριο το απόγευμα ο Ερμής Κιβερίου, για τον αγώνα με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που θα γίνει την Τετάρτη. Με τον αγώνα αυτό θα συμπληρωθεί η 11η αγωνιστική.

Ο Γιώργος Διαμαντής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γ.Καραγκούνη, ο οποίος δεν θα είναι στην αποστολή για να αποθεραπευτεί.

Όσο αφορά την μετεγγραφική ενίσχυση τώρα, νέο πρόσωπο είναι ο Παναγιώτης Παππάς, ένας εμπειρότατος αμυντικός (γεννημένος το 1976), ο οποίος θα ενισχύσει τα μετώπισθεν. Το δελτίο του θα είναι έτοιμο από την Πέμπτη, άρα δεν θα πάει στην Λέσβο,-όπως είχε αριχκά υπολογισθεί.
Να θυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε πέρυσι με τα χρώματα της Ένωσης Λέρνας στο πρωτάθλημα Αργολίδας, όπου και σημείωσε 13 γκολ συνολικά.

Τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κινήσεις ενίσχυσης δεν σταματούν εδώ. Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με ακραίο επιθετικό και αναμένεται την Τετάρτη να υπάρξει αποτέλεσμα. Αν τελικά ο συγκεκριμένος αποκτηθεί, τότε θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Κι αυτό επειδή η διοίκηση δεν θέλει να ξεφύγει στο οικονομικό και να φανεί ασυνεπής στις υποχρεώσεις της, οπότε θα γίνει προσπάθεια να εξοικονομηθούν χρήματα, που θα δοθούν στον καινούριο.