Τρεις του Παναργειακού ανακοίνωσε ο Αήττητος Σπάτων

0
1419

Ο Αήττητος Σπάτων ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές του Ιανουαρίου 2018, με 4 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι τρείς απο αυτούς είναι πρώην του Παναργειακού: Καλογέρης, Τσέλιος, Κολλαράς.

Η ανακοίνωση του Αήττητου για τους παίκτες:

1) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
Ο Θεμιστοκλής Τσέλιος γεννήθηκε στις 6/10/1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ (όπου και αγωνίστηκε με επιτυχία κάτω από τα δοκάρια των Εθνικών ομάδων U17 το 2014 και U19 το 2016), επίσης έχει αγωνιστεί στην ΣΠΆΡΤΗ, ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ και τέλος στον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ απ όπου και ήρθε.

2) ΑΙΝΕΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (ΜΕΣΟΣ)
Ο Αινείας Καλογερής γεννήθηκε στις 9/10/1990 αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις στην μεσαία γραμμή και έχει αγωνιστεί σε ΘΗΒΑ, ΑΕΚ, ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΣΠΑΡΤΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ που αγωνίστηκε τον 1ο γύρο.

3) ΑΡΗΣ ΚΟΛΛΑΡΑΣ (ΑΜΥΝΤΙΚΌΣ)
Ο Άρης Κολλαρας γεννήθηκε στις 31/12/1995 είναι κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί στην ΞΑΝΘΗ απ όπου πήγε στον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ και αγωνίστηκε τον 1ο γύρο στην ομάδα του Άργους.

4) ΖΑΧΟΣ ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ(ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
Ο Ζάχος Μαραθιανος γεννήθηκε στις 20/3/1994 και ξεκίνησε από τους Νέους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ U20 και επόμενες ομάδες είναι, ΟΦΗ, KROUSONA και τέλος ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ με νέο σταθμό τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ.

Η οικογένεια του Αήττητου καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και τους εύχεται υγεία, δύναμη και επιτυχίες.