Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 0-0 … Πολύ κοντά στη νίκη έφθασε ο γηπεδούχος

0
1172

Πολύ ενδιαφέρον το παιγνίδι στο γήπεδο Δρεπάνου ανάμεσα στον Πανασιναϊκό και την Κορωνίδα Κοιλάδας.

Η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στην μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου και ήταν αυτή που στο τέλος έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει την νίκη.

Καλύτερος ο Πανασιναϊκός, πατούσε πιο σίγουρα στο γήπεδο και θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί, αλλά οι μπαλιές των Μπέλμπα και Καραβιά δεν ήταν αυτές που έπρεπε προς τον Τοπάλι.

Η Κορωνίδα με προβλήματα συνοχής και δημιουργίας, ουσιαστικά περιορίσθηκε να ψάχνει τον προωθημένο Σχοινά με μεγάλες μπαλιές από τον τερματοφύλακα Αλευρά.

Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στην επανάληψη, όπου η Κορωνίδα δεν μπορούσε να απειλήσει. Σε μια μόνο περίπτωση απείλησε αλλά το σουτ έφυγε λίγο έξω από το τέρμα του Τσακάλη.

Ευκαιρίες για την ομάδα της Ασίνης στο 75΄και στο 79’ με τον Καραβιά.

Στις καθυστερήσεις, όπου στο 90’ και στο 94’ η ομάδα της Ασίνης θα μπορούσε να σκοράρει.

Στην πρώτη περίπτωση Καραβιάς και Κωστόπουλος μπερδεύθηκαν με τον Αλευρά εκτός θέσης και η άλλη, όταν ο Κουτσαύτης πήγε να γυρίσει τη μπάλα με κεφαλιά στο τέρμα και μόλις αποφεύχθηκε το αυτογκολ.

Να αναφερθεί ο τραυματισμός περίπου στο 75’ του Γιάνσεν, που ευτυχώς ενώ όλοι φοβήθηκαν δεν ήταν τελικά σοβαρός.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης, Γ.Ταμπάκης, Τ.Ταμπάκης, Γιάνσεν (86’ λόγω τρ. Παπασαραντόπουλος), Ρέζντα- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μπέλμπα- Τοπάλι, Καραβιάς, Παπαδημητρίου (70’ Κωστόπουλος).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κούκλα, Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Γιαννακόπουλος- Μέγας, Τσίτση, Νάτσης (15’ λόγω τρ. Λούκας)- Μπάζος (70’ Α.Οψιμούλης), Σχοινάς, Αποστόλου (Κωτσαράς).