Γ’ Εθνική: Έμειναν στον 1-1 Ταμυναϊκός – Αιολικός

0
657

Τελευταίος στη βαθμολογία παρέμεινε ο Ταμυναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αιολικό, σ’ ένα παιχνίδι που οι Ευβοιώτες προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά στο τέλος κατέρρευσαν με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για το διπλό.

Στο 3΄ ο Λαλλάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη περιοχή το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπάρδη.

Στο 37΄ ο Μπάρδης αιφνιδιάστηκε στη σέντρα, ο Λαλλάς πλάσαρε, ο Πιλάτης έσωσε πάνω στη γραμμή τη παραβίαση της εστίας του.

Στο 42′, ο Ταμυναϊκός σε αντεπίθεση: Ο Β.Αναστασίου με μπαλιά από τη περιοχή του βρήκε τον Ραμπαβίλα στο κενό χώρο και αυτός με πλασέ νίκησε τον Γιώτα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Αιολικό με σουτ του Λαμπράκη πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ταμυναϊκού.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μπουρούς στο 62΄, που πλάσαρε από κοντά στη κίνηση, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Μπάρδη.

Στο 64΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Μήτρου ο διαιτητής Αλιάγας έδειξε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Ταμυναϊκού για θέατρο.

Στο 77΄ ο Αιολικός έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Κουτσούμπας έφυγε στο πλάτη της άμυνας και με πλασέ έγραψε το 1-1.

Τεράστια ευκαρία για τους φιλοξενούμενους στο 79 ΄ με τον Μπουρούς να πλάσάρει τους αμυντικούς να κόβουν πάνω στη γραμμή. Στο 83΄ Ο Μπάρδης έχασε τη μπάλα με τους αμυντικούς να σώζουν ξανά πάνω στη γραμμή. Στο 84′ φάουλ του Λαμπράκη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 89 ΄ο Κρόκος ανέτρεψε τον Μπουρούς αντικρίζοντας 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Στις καθυστερήσεις ο Αιλοκός είχε και δεύτερο δοκάρι.

Ταμυναϊκός (Β. Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος, Πιλάτης, Καρράς (88΄Γιαννακόπουλος), Β. Αναστασίου, Ι. Αναστασίου, Κότσι, Αντμίρ, Μήτρου, Ραμπαβίλας, Κούρτης

Αιολικός (Κ. Ψυρόπουλος): Γιώτας, Κρητικός (76΄Καδής), Νυφαδόπουλος (46΄ Καπταγιάννης), Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπηντήρης, Λαλλάς (61΄ Παπαδόπουλος), Διακορώνας (68΄ Κουτσούμπας), Παλαμουτσής, Μπουρούς.