Κι επίσημα τέλος από την Ερμιονίδα Αγγελόπουλος και Χρήστου

0
867

Επισημοποιήθηκε σήμερα από την Ένωση Ερμιονίδας, η λύση της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιριστές της. Πρόκειται για τον Μανώλη Χρήστου και Λεωνίδα Αγγελόπουλο.

Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αγγελόπουλο και Μανώλη Χρήστου.

Η οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Να θυμίσουμε πως ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός, ενω ο δεύτερος ζήτησε να φύγει επειδή δεν κατάφερε να κερδίσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα απο τον Στεφανίδη.

Θυμίζουμε ακόμη, πως στις 27 Νοεμβρίου λύθηκε η συνεργασία με τον Αλεξ.Μαζιώτη και στις 15 Δεκεμβρίου με τον Ν.Καραμήτο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται μια ακόμη αποχώρηση, κι απο κει και πέρα να δούμε ποιές κινήσεις ενίσχυσης θα γίνουν. Δημοσιεύματα θέλουν να έχει κλείσει τον 27χρονο μέσο Χρήστο Σταθουλόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ερμή Ζωνιανών, ενώ έχει θητεύσει σε Ατρόμητο Πειραιά, Παναρκαδικό και στην τσέχικη Τσασλάβ.