Νέα συγκέντρωση σήμερα στον Παναργειακό, για εγγραφή νέων μελών

0
658

Η επιτυχημένη έκτακτη Γενική Συνέλέυση του Παναργειακού που έγινε χθες το βράδυ, έφερε κλίμα αισιοδοξίας και μάλιστα για σήμερα το βράδυ, στις 8.30, έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση (υπό τύπον Γ.Σ.) για να εγγραφούν νέα μέλη που θα συνδράμουν οικονομικά ανά μήνα, ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Μάλιστα έχει συγκροτηθεί ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από δυο πρόσωπα κοινής αποδοχής, εκτός διοίκησης, η οποία θα διαχειρίζεται τα ποσά που θα συγκεντρώνονται.

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από την διοίκηση της ομάδας, μετά την χθεσινοβραδινή Γ.Σ. η οποία αναφέρει:

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ.
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ….Η ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ.
ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ όλη αυτή την προσπάθεια… τα ονόματα της οικονομικής επιτροπής θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανακοίνωση… ύστερα από πιέσεις των μελών της γενικής συνέλευσης ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας και από το συμβούλιο του να παραμείνουν στο τιμόνι της ομάδας… σήμερα ο κόσμος έδειξε τη δύναμη του.
Μια νέα μέρα ανατέλλει για την ομάδα μας… Ο κόσμος δείχνει να ξυπνάει από το λήθαργο… Όλοι μαζί είμαστε ανικητοι…
Ενώ αύριο 28/12/2017 θα ξαναγίνει Νέα Γενική Συνέλευση πάλι στο 1ο Γυμνάσιο Άργους (Μπουσουλοπούλειο) με ώρα Έναρξης 8.30 μ.μ.για εγγραφές Νέων Μελών”.