ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Μέχρι Παρασκευή θα κληθούν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις

0
1357

Χωρίς εκπλήξεις η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, που έγινε απόψε το βράδυ και στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 50 άτομα.

Αποτέλεσμα της Γ.Σ., ήταν να συμπληρωθεί η διοίκηση με νεα μέλη και να συνεχίσει ως 9μελής. Τα τρία νεα μέλη είναι οι Βαγ.Πιλικίγκος, Πέτρος Μαρλαγκούτσος και Δημ.Αντωνόπουλος.
Οπότε οι παραπάνω, με τους Κιμουλιάτη, Βαρελά, Μπακοπάνο, Καλαλά, Κουτάλη και Μητσάκο είναι η διοίκηση της ομάδας.

Επίσης συγκεντρώθηκε ένα ποσό γύρω στις 4.000 ευρώ για να δοθεί στους παίκτες και ειπώθηκε ότι άμεσα θα ειδοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν ως την Παρασκευή στις προπονήσεις. Όπως ειπώθηκε τις ελευθέρες τους έχουν πάρει μόνο τρεις ποδοσφαιριστές, από τους οποίους μόνο ο Παπουτσής έχει υπογράψει αλλού, ενώ οι Πούτσης και Παναγιώτου περιμένουν τις εξελίξεις και έχουν την διάθεση να συνεχίσουν.
Πάντως, ενώ έγινε μεγάλη συζήτηση για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, τελικά δεν έγινε αναφορά σε ονόματα ανθρώπων που είχαν υποσχεθεί το καλοκαίρι βοήθεια και δεν το έπραξαν, αφήνοντας έκθετη την διοίκηση.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, την Παρασκευή ο προπονητής Γιώργος Κετικίδης και οι εναπομείναντες παίκτες θα βρεθούν στο γήπεδο για προπόνηση. Από κει και πέρα, να δούμε και ποιες άλλες εξελίξεις θα υπάρξουν, επειδή με 12-13 παίκτες, δεν μπορεί να βγει το υπόλοιπο πρωτάθλημα.