Γ.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ: Θα ειπωθούν ονόματα όσων έδωσαν υποσχέσεις;

0
1142

Σε λίγη ώρα σήμερα, στις 7μμ., θα ξεκινήσει η έκτακτη Γενική συνέλευση του Παναργειακού, θα διεξαχθεί στο 1ο Γυμνασιο Άργους- ισόγειο (Μπουσουλοπούλειο). “Θεωρούμε καθήκον όλων των Αργειων καθώς και όλων των θεσμικων φορέων και πολιτικούς και ποδοσφαιρικους να παρευρεθούν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση”, αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση-ανακοίνωση της διοίκησης, που εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες- αν και δεν υπάρχει επίσημο θέμα σύγκλησης της έκτακτης Γ.Σ.- η διοίκηση θα αναφέρει τα ονόματα των ανθρώπων που το καλοκαίρι υποσχέθηκαν οικονομική βοήθεια αλλά δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους.
Επίσης, θα γίνει μια προσπάθεια αναζήτησης λύσης ώστε η ομάδα να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Με αγωνία βέβαια, αναμένει τις όποιες εξελίξεις πολύς κόσμος και πρώτα απ’ όλους προπονητής και ποδοσφαιριστές. Αλλά και οι άλλες ομάδες που ελπίζουν να επωφεληθούν αν ο Παναργειακός “σηκώσει τα χέρια ψηλά” και δεν συνεχίσει το πρωτάθλημα. Ο Γ.Κετικίδης περιμένει στο ακουστικό του για τις εξελίξεις εβρισκόμενος εκτός Αργολίδας, ενω κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ήδη τις ελευθέρες τους (Ο Βασ.Παπουτσής έχει ανακοινωθεί ήδη απο τον Πέλοπα Κιάτου).