Χάντμπολ: Με ΠΑΟΚ στο κύπελλο ο Διομήδης

0
666

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Διομήδη να βρίσκεται απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στην κληρωτίδα μπήκαν ΑΟ Διομήδης Άργους, ΑΕΚ, ΑΣΕ Δούκα, Αερωπός Έδεσσας, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ΑΟ Νηρεύς, Φαίακας Κέρκυρας και ΠΑΟΚ.

Τα νούμερα που είχαν πάρει οι ομάδες πριν μπουν στην κληρωτίδα ήταν: ΠΑΟΚ 6, Φαίακας 4, Νηρέας 2, Ολυμπιακός 3, Αερωπός Έδεσσας 8, Δούκας 5, ΑΕΚ 7, Διομήδης 1.

Δύο πολύ μεγάλα ζευγάρια στα προημιτελικά:

(Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018)
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ
Φαίακας Κέρκυρας- Αερωπός Έδεσσας
Διομήδης Άργους- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV

Η κλήρωση του φάιναλ φορ:
1ος ημιτελικός: Ολυμπιακός ή ΑΕΚ – Διομήδης ή ΠΑΟΚ
2ος ημιτελικός: Νηρέας ή Δούκας – Φαίακας ή Αερωπός

Ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι της κληρωτίδας με το ζευγάρι Νηρέας-ΑΣΕ Δούκα από την άποψη ότι ο Νηρέας, αποτελείται υποχρεωτικά από παίχτες που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα του ΑΣΕ Δούκα ή είναι απόφοιτοι των εκπαιδευτηρίων και είναι γνωστοί ως Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΣΑΕΔ).
Μεγάλη ευκαιρία για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, θα έχει και η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Αερωπός Έδεσσας που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Φαίακα στην Κέρκυρα, ο οποίος όμως παρουσιάζεται ιιαίτερα δυνατός και προέρχεται από μια μεγάλη πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, όπως ο Φοίβος.

Στα γραφεία της ΟΧΕ ήταν ο γ.γ. της Ομοσπονδίας Κώστα Σταματιάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΠ Γιάννης Καρανάσος, ο πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημ. Σταυρακάκης, εκπρόσωποι σωματείων.