Κύπελλο Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-2 … Διαδικαστική νίκη- πρόκριση για την Ερμιονίδα

0
991

Καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα ο σημερινός αγώνας κυπέλλου ανάμεσα σε Αριστείωνα Λυγουριού και Ένωση Ερμονίδας, για την φάση των προημιτελικών. Η φιλοξενούμενη ομάδα επικράτησε με 2-0, σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Τριμπόνιας στο 15′ πέτυχε το 0-1.

Ο Τζιέρης στο 40′ το 0-2.

Πλήρης η πρωτοβουλία των κινήσεων και η κατοχή μπάλας από την Ερμιονίδα, αλλά χωρίς κλασικές ευκαιρίες. Χρησιμοποίησε δε, όσους περισσότερους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές διέθετε.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πέρα από ένα σουτ δεν συνέβη τίποτε αξιόλογο, αφού και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονταν περισσότερο να τελειώνουν για να γλιτώσουν από το πολύ κρύο.

Όσο για τον Αριστείωνα περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο και αμύνθηκε στο μισό γήπεδο, με σκοπό να περιορίσει την έκταση της ήττας.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Γεώργας, Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Ρούμπος, Καραμάνος, Μέντης- Ρέκκας, Παπανδριανός, Λούκα. (Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Οψιμούλης, Ρέκκας, Μ.Γαλάνης, Κόλλιας).

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Αθ.Στάικος): Στεφανίδης (Μπόλλας)- Μερτύρης (Κασαπίδης), Τζιέρης, Βιρβίλης, Βασιλέρης- Παλαιοπάνος (Μπιμπισίδης), Τριανταφύλλου, Τρέσα- Σαλταπίδας, Μακρίδης (Λαζάρου), Τριμπόνιας.

Τιμήθηκε ο Θανάσης Στάικος

Η διοίκηση του Αριστείωνα Λυγουριού τίμησε τον συντοπίτη και προπονητή της Ερμιονίδας Θανάση Στάικο, για την προσφορά του και στην ομάδα του τόπου του, αλλά και γενικότερα για την παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.