Το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ- ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 2-0

0
1188

Προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας, μετά την νίκη του σήμερα επί του Τροιζηνιακού με 2-0.

 

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες έγινε ο αγώνας , πάντως ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλή κατάσταση, εκτός από ένα σημείο στο κόρνερ με νερά. Βέβαια η μπάλα γλιστρούσε.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με διάθεση να κερδίσει και είχε πάθος.

Όσο για τον Τροιζηνιακό, που καθυστέρησε, μπήκε με μόνο 5´ζέσταμα και γενικά δεν μπόρεσε να μπει στον αγώνα, ο  οποίος πήγε στη δύναμη και σε γλιστερό τερέν.

Στο 5´φάουλ του Μουζακιώτη απέκρουσε με τα πόδια ο Αντωνόπουλος.

Στο 8´σέντρα-σουτ του Μποζιονέλου απέκρουσε ο Αντωνόπουλος προ του Μουζακιώτη.

Στο 12´σουτ του Ταραντίλη, η μπάλα στη συμβολή των δοκαριών.

Στο 25´αριστερά από τον Μουζακιώτη, η μπάλα έσκασε στη περιοχή, ο Αντωνόπουλος απέκρουσε, στο δεύτερο δοκάρι ο Ταραντίλης έπιασε κεφαλιά πάλι δοκάρι.

Στο 35´σέντρα από αριστερά του Μουζακιώτη, διώξιμο αμυντικών, ο Σιώτος κοντρόλαρε έξω από τη περιοχή και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “γαμα” και το 1-0.

Ο Τροιζηνιακός είχε ένα καλό σουτ έξω από τη περιοχή.

Στο 47´αμυντικός του Τροιζηνιακού από αριστερά πήγε να γυρίσει τη μπάλα η οποία κόλλησε στο νερό, ο Μουζακιωτης έκλεψε κι από θέση μέσα δεξιά πέτυχε το 2-0.

Κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιγνίδι, αφού ο Τροιζηνιακός είχε στο 80´ένα σουτ του Κατσέλη που κέρδισε κόντρες και σούταρε στη κλειστή γωνία, με τον Κομπόση να μην αιφνιδιάζεται.

Στο 65´σέντρα από αριστερά του Ταραντίλη, ο Μουζακιώτης έκανε την προβολή, η μπάλα κόλλησε στα νερά.

Στο 85´σέντρα- σουτ του Φασούλη από αριστερά, με τάκλιν έδιωξε αμυντικός, σουτ του Ταραντίλη στη συνέχεια, ο Αντωνόπουλος απέκρουσε δύσκολα.

Καλύτεροι του νικητή οι Ταραντίλης, Σιώτος, Μουζακιώτης, Σταυρόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αθ. Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος,Καρανάσιος, Μπαβελής- Σιώτος, Παιδάκης (65´Τζανέτος), Παναγιωτόπουλος (75´ Αποστόλου)- Ταραντίλης, Μουζακιώτης (83´Φασούλης),  Σταυρόπουλος.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Αντωνόπουλος- Μοχάμεντ, Καλύβας, Δελαπόρτας, Δ.Σαμπάνης- Σούχλας, Μαρίνης (83´Μπαλτάς), Σταματέλος (70´ Μπατζάβαλης), Τόκι- Κατσέλη, Καραμάνης (72´Γάτσινος).