Γ΄Εθνική: Απολογισμό έκανε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς

0
863

Ενημέρωση για τα πεπραγμένα και το μέλλον της ομάδας, έκανε το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΟΧ Κώστας Αναγνωστάκης που αναφέρθηκε στα οικονομικά και ειδικότερα στα χρήματα που έχει διαθέσει η διοίκηση, είτε από τη δική της τσέπη, είτε από χορηγίες …εντός νομού, είτε από χρηματοδότες …εκτός νομού (οι τελευταίοι έχουν βάλει και τα περισσότερα (190.000 ευρώ από τις 340.000 ευρώ, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο).

“Θέλαμε να νοικοκυρέψουμε την ομάδα, αλλά δεν έχουμε την ανάλογη βοήθεια από επιχειρηματίες και φίλους της ομάδας. Χθες στον αγώνα ΑΟΧ-Ερέτρια για το Κύπελλο πιο πολλοί ήταν οι Ερετριανοί στην κερκίδα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν, θα συνεχίσουμε με ένα ρόστερ το οποίο κατά 80% θα αποτελείται από Ευβοιώτες παίκτες, θέλουμε να ανέβουμε με το σπαθί μας στη Β’ Εθνική.

Κάναμε αγώνα για την τροποποίηση του ΚΑΠ, πήγαμε και στο Διαιτητικό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι υποχρεωμένο ένα ερασιτεχνικό σωματείο να καταβάλει εγγυητική 300.000 ευρώ. Το θέμα είναι ότι ήθελαν να βγάλουν τη Δόξα Δράμας. Δεν κρατήθηκε κι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και κόλλησε δίπλα στη Δόξα και η ΑΕ Καραϊσκάκης”.
Για συστράτευση έκανε λόγο ο Σωτήρης Μαυρονάσιος που συμμετέχει ενεργά στα διοικητικά του ΑΟΧ.

Στη συνάντηση βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αλλά παντελής η απουσία πολιτικών και φορέων, που είχαν προσκληθεί.