Παραιτήθηκε η διοίκηση του Παναργειακού- Στις 27/12 ορίσθηκε Γ.Σ.

0
1151

Xωρίς διοίκηση είναι ο Παναργειακός εδώ και λίγες ώρες, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να παραιτηθεί, επειδή παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε το τελευταίο ειδικά χρονικό διάστημα, δεν βρήκε ανταπόκριση.

Είναι γνωστές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζονταν εδω και μήνες και είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να παλεύει με 12-13 και 14 παίκτες. Προφανώς ο στόχος ήταν να πάει όλη η προσπάθεια μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και ενόψει και της μετεγγραφικής περιόδου, να βρεθούν λύσεις.

Την Τρίτη είχαμε το εξ αναβολής παιγνίδι, όπου κάτω απο 100 άτομα ήταν στο γήπεδο. Μετά το τέλος του, η διοίκηση ξεκίνησε κάποιες επαφές με ανθρώπους, κυρίως, που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν ή που είχαν υποσχεθεί στο παρελθόν να το κάνουν. Αποτέλεσμα δεν υπήρξε, οπότε αποφασίσθηκε να κατατεθεί η παραίτηση και να ορισθεί Γενική Συνέλευση για την προσεχή Τετάρτη 27 του μήνα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινωσουμε στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας την απόφαση μας να παραιτηθούμε από τη διοίκηση της ομάδας μας. … Μοναδικός λόγος είναι ότι οι υποσχέσεις που λάβαμε το καλοκαίρι για οικονομική βοήθεια από διάφορους ανθρώπους δυστυχώς αποδειχτηκαν ψεύτικες….
Ως εκ τούτου εμείς που απομείναμε να παλεύουμε για αυτή την ομάδα αδυνατούμε πλέον να συνεχίσουμε. ……
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους 13 ποδοσφαιριστές που έμειναν και πάλεψαν για την ιστορία αυτής της ομάδας. Ευχαριστούμε πολύ το τεχνικό τιμ που κάτω από αντίξοες συνθήκες έφερε την ομάδα σε αυτή τη θέση.
Τέλος ευχαριστούμε αυτούς που με διάφορες τρικλοποδιές κατάφεραν να φέρουν την ομάδα σε αυτή τη θέση. …..
Η Έκτακτη Γενική συνέλευση θα διεξαχθεί την Τέταρτη 27 /12 /2017 και ώρα 7μμ., στο 1ο Γυμνάσιο Αργους – ισόγειο ( Μπουσουλοπουλειο ) …. Θεωρούμε καθήκον όλων των Αργείων καθώς και όλων των θεσμικών φορέων και πολιτικούς και ποδοσφαιρικούς, να παρευρεθούν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση. “

Συγκίνηση
Το κλίμα είναι έντονα φορτισμένο αυτές τις ώρες στην ομάδα, καθώς λέγεται οτι ήδη έχουν δοθεί δελτία σε δύο-τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ συγκινημένος είναι και ο προπονητής Γιώργος Κετικίδης, εκφράζοντας το παράπονό του που μια πόλη ολόκληρη δεν μπορεί να στηρίξει μια ομάδα που παρά τις δυσκολίες, είναι 3η στον βαθμολογικό πίνακα.