Γ΄Εθνική: ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-1 … Έχασε απίστευτες ευκαιρίες

0
874

Παρά την πρωτοβουλία της και τις πολλές ευκαιρίες, η Ερμιονίδα σκόραρε μόλις μια φορά και έτσι υποχρεώθηκε σε ισοπαλία απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για φέτος, ένα αποτέλεσμα που κρατάει την Ένωση χαμηλά στη βαθμολογία, ένα χρονικό διάστημα όπου οι 9 από τις 11 ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Η επιστροφή λοιπόν, στο γήπεδο Κρανιδίου, δεν έφερε γούρι, αφού στο 25’ από κόρνερ και με τη βοήθεια του αέρα η Θύελλα Ραφήνας προηγήθηκε.

Η Ερμιονίδα ήταν η γνωστή ομάδα με την καλή κυκλοφορία και δημιουργία ευκαιριών, αλλά από εκτέλεση, ήταν για …κλάματα. Πιο χαρακτηριστική χαμένη ευκαιρία, αυτή του Αγγελόπουλου στο 91’ όταν ο Σαλταπίδας γύρισε τη μπάλα και ο Αγγελόπουλος μόνος στο πίσω δοκάρι (με το ένα του χέρι μάλιστα να το κρατάει) κατάφερε (!) να στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Είναι μια φάση που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. 

Τελευταία ευκαιρία, η κεφαλιά του Μακρίδη στο 93’ την οποία απέκρουσε σωτήρια ο Πάντος.

Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 0-1, μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Τριμπόνιας όταν βρέθηκε απέναντι στον Πάντο, αλλά αντί να σουτάρει αμέσως προσπάθησε να αλλάξει πόδι κι έχασε το κοντρόλ.

Ακόμη είχαμε ένα πλασέ του Αγγελόπουλου από κόψιμο του Κασαπίδη έξω και μια κεφαλιά του Μακρίδη που απέκρουσε ο Πάντος.

Η Ερμιονίδα ισοφάρισε στο 50΄ με πλασέ του Μακρίδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 1-1 έγινε ένα δυνατό παιγνίδι, με επιλογή των φιλοξενούμενων, ενώ ο διαιτητής σφύριζε συνεχώς και δεν άφηνε την Ερμιονίδα να βρει ρυθμό.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θ.Στάικος): Στεφανίδης- Κασαπίδης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Αδαμόπουλος- Κιοσές, Τρέσα (80’ Τριανταφύλλου), Παλαιοπάνος, – Τριμπόνιας, Μακρίδης, Αγγελόπουλος (93’ Βιρβίλης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στ.Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μπουντάκης, Σουλτανίδης, Ζέκιο, Μανουσάκης.