Γ. Κετικίδης: Αγωνιστικά είμαστε καλά, αλλά έχουμε μικρό ρόστερ και πολλά προβλήματα οργάνωσης

0
995

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μίλησε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό dr, ο προπονητής του Παναργειακού Γιώργος Κετικίδης.

Μεταξύ άλλων τόνισε:
Η ομάδα έχει προβλήματα και στο γηπεδικό και στην οργάνωση και στο οικονομικό και στο ρόστερ. Πρέπει και η διοίκηση και οι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα να έρθουν κοντά.

Αγωνιστικά είμαστε καλά.
Όταν εγω ήμουν ποδοσφαιριστής εδώ, έμπαινα στο γήπεδο κι έβλεπα 2.000 κόσμο, τώρα βλέπω 100-200 άτομα. Κάνουμε την προσπάθειά μας να μαζέψουμε το κόσμο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, η οποία είναι σε κρίση.

Εμείς είμαστε 14 άτομα-παίκτες και μέσα σε αυτούς οι δυο είναι 15 και 16 χρονών, οι οποίοι παίζουν και βοηθούν.
Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Πρέπει να στηρίξουμε και άλλα τέτοια παιδιά από την Αργολίδα. Εγώ κάθε Σάββατο πηγαίνω στα γήπεδα, βλέπω αγώνες της Α1, έχω ξεχωρίσει κάποια παιδιά αλλά από κει και πέρα είναι θέματα διοικήσεων.

Η εικόνα του Παναργειακού, η θέση του δεν είναι σε αυτή την κατηγορία, αλλά για την παραπάνω.
Εμείς δεν βάζουμε στόχους παρά μόνο για το επόμενο παιγνίδι. Το βλέπουμε το κάθε ένα ξεχωριστά για να μην μας αγχώνει.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα στον Ταμυναϊκό, την επόμενη Τρίτη τον Διαγόρα στο Άργος, μεσολαβεί ένα διάστημα 20 ημερών έως το τελευταίο παιγνίδι του πρώτου γύρου, την Ερμιονίδα.

Και μια γενικότερη τοποθέτησή του:
“Το ποδόσφαιρο έχει κάνει τον ποδοσφαιριστή τεμπέλη: Δυο ώρες προπόνηση και μετά βόλτα, καφέ και όταν τελειώσει αυτό το διάστημα; Ασχολείται μόνο με αυτό το πράγμα αλλά λίγοι βγάζουν λεφτά για την υπόλοιπη ζωή τους. Και στα 33-34 οι άνθρωποι μένουν στον αέρα και τότε αρχίζει το πρόβλημα: τώρα τι κάνουμε…