Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 2-4 … Το πιο γρήγορο γκολ πέτυχε ο ΠΑΟΚ

0
1100

Με το κτύπημα της σέντρας ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην Επίδαυρο, σε βάρος του Ασκληπιού. Στο 12’ προηγήθηκε 2-0.Στο 17’ μείωσε ο Ασκληπιός και περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου φιλοξενούμενος έκανε το 1-3 και στο 87’ το 2-4.

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ η ομάδα της Επιδαύρου, πάλεψε για άλλη μια φορά με 11 μόλις παίκτες σε όλο τον αγώνα.

Στο 1’ λοιπόν, από πλάγιο από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ταραντίλη στην γωνία της μεγάλης περιοχής κι αυτός με  ένα φοβερό σουτ στο  “γ” πέτυχε το 0-1.

Στο 17’ ο Μουζακιώτης έκανε ένα σουτ, ο Καλυβόπουλος απέκρουσε, η μπάλα γύρισε στο σημείο του πέναλτι, όπου ήταν ο Ταραντίλης και με πλασέ πέτυχε το 0-2.

Στο 17’ από ένα φάουλ στη σέντρα του κέρδισε ο Ασκληπιός και μετά από κόντρες, η μπάλα έφθασε στον Μπινιάρη κι αυτός με σουτ  μείωσε σε 1-2.

Στο 27’ από σέντρα του Δήμα, ο Ταραντίλης είχε κεφαλιά από κοντά έξω. Ενώ στο 35’ ο Μουζακιώτης βγήκε σε θέση βολής, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγοι πάνω από τα δοκάρια.

Στο 44’ ο Ταραντίλης έβγαλε παράλληλη σέντρα, ο επερχόμενος Δήμας όμως δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα.

Στο 55’ συνδυασμός Μουζακιώτη, Ταραντίλη, Μουζακιώτη κι αυτός με σουτ από τη δεξιά γωνία της περιοχής, πέτυχε το 1-3.

Στο 65’ προσπάθεια του Ταραντίλη και σουτ από θέση μέσα αριστερά, ο Καλυβόπουλος απέκρουσε.

Στο 75’ σε σέντρα και προσπάθεια να διώξει του Σ.Παπαγεωργόπουλου, η μπάλα βρήκε το χέρι του, δόθηκε πέναλτι, ο Λαλιώτης το κτύπησε και 2-3.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και είχε ένα σουτ του Ταραντίλη που απέκρουσε ο Καλυβόπουλος και στη συνέχεια με προβολή ο Σταυρόπουλος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο τέρμα. Επίσης σε σέντρα από δεξιά του Παναγιωτόπουλου, ο Μουζακιώτης σούταρε, ο Καλυβόπουλος απέκρουσε.

Στο 87’ από θέση έξω αριστερά, ο Παναγιωτόπουλος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ήταν ο Τζανέτος κι αυτός με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το τελικό 2-4.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος- Μπινιάρης, Μάτζαρης, Καπετανκωνσταντής, Μπαβέλας- Καραμπέτσος, Λαλιώτης, Πίτσας- Κέκος, Παύλου, Υφαντής.

ΠΑΟΚ (Θ.Τσιρόπουλος): Κομπόσδης- Η.Παπαγεωργόπουλος, Σ.Παπαγεωργόπουλος, Καρανάσιος, Μπαβελής- Σιώτος (58’ Παναγιωτόπουλος), Νανάι (70’ Παιδάκης), Δήμας (65’ Τζανέτος)- Ταραντίλης, Μουζακιώτης (87’ Αποστόλου), Σταυρόπουλος.