Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 2-2

0
1113

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιγνίδι ανάμεσα σε Αριστέα Άργους και Σπέτσες.

Οι γηπεδούχοι, με ελλείψεις δυο έμπειρων παικτών τους, έχασαν στο ημίχρονο και τον Σουλελέ με τραυματισμό. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη.

Έγινε ένα πολύ καλό παιγνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που προσπαθούσαν να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, με κυκλοφορία μπάλας και οργανωμένες επιθέσεις.

Το σκορ άνοιξε στην πρώτη σοβαρή φάση, στο 18’. Ο Ζάχου κτύπησε φάουλ από αριστερά κοντά στη περιοχή, η αντίπαλη άμυνα κόλλησε, πετάχτηκε ο Κεφαλονίτης μόνος και με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Ορφανού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επόμενη φάση έγινε το 1-1! Στο 26’ κόρνερ του Μπακατσέλου από αριστερά, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Καρατζούλης σκόραρε.

Στο 37’ σέντρα από δεξιά του Αλεξανδρόπουλου, που ανέβηκε μέχρι την τελική γραμμή, ο Καρατζούλης κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και έπιασε γυριστή κεφαλιά που όμως έφυγε έξω από το απέναντι δοκάρι.

Στο 40’ κόρνερ από αριστερά του Ζάχου, στο δεύτερο δοκάρι ο Κρεμμύδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ορφανού.

Στο 47’ μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα αριστερά στον Μπακατσέλο, το διαγώνιο σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Μουράτης.

Στο 62’ έγινε το 2-1 με φοβερό σουτ του Μπουμπάρη στην δεξιά γωνία του Μουράτη.

Στο 66’ σέντρα του Παπανδρέου, μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Μλάντοφ, έπιασε αδύναμη κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ορφανού.

Στο 75’ σουτ του Κεφαλονίτη περίπου από το σημείο του κόρνερ, μετά από κόντρες, κόρνερ.

Στο 85’ μετά από φάση διαρκείας έγινε το 2-2. Ο Κεφαλονίτης βρέθηκε με τη μπάλα στη περιοχή, βρήκε χώρο να σουτάρει, ο Ορφανό απέκρουσε, ο Κεφαλονίτης έγινε πάλι κάτοχος μετά από αδράνεια της άμυνας και με νέο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 89’ ατομική ενέργεια από αριστερά του Παπανδρέου και σέντρα, λίγο μεσα στη περιοχή κάτοχος ο Ζάχου, ο οποίος σούταρε βιαστικά στο κέντρο του τέρματος και πάνω στα χερια του Ορφανού. Ετσι έμεινε το 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Α.Κατσάς): Ορφανός- Αλεξανδρόπουλος, Σουλελές (46’ λόγω τρ. Μπουμπάρης), Καραβίδας, Μπακατσέλος- Καρατζούλης, Φατούρος (46’ λόγω τρ. Τζας), Παντελή- Πόθος (82’ Κοκοτός), Μποζιονέλος (88’ Πίκος), Βερβενιώτης.

ΣΠΕΤΣΕΣ (Σπ.Μιχαλάκης): Μουράτης- Σουλιάς, Βιγκλιάρης, Μέξης, Παπανδρέου- Κρεμμύδας, Μλάντοφ, Ζάχου- Κουμπέγια, Κεφαλονίτης, Παρεμουτζιάν (71’ Βώκος).