ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Φωνή αγωνίας για οικονομική στήριξη

0
936

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Χαλκίδα, ο πρόεδρος της Ενωσης Ερμιονίδας Δημήτρης Φουρνάρος μίλησε – στο sportermionida- για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που δημιουργείται μερα με τη μερα στην ομάδα. Εκανε δε, έκκληση στον κόσμο και στις επιχειρήσεις να βρεθούν κοντά στην ομάδα αν θέλουν να έχουν ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Είπε ο Δ.Φουρνάρος: Eίναι το 4ο παιγνίδι φέτος που δεν μπορούμε να πληρώσουμε την διαιτησία. Η ομάδα θα έχει πρόβλημα στο άμεσο μέλλον, αν συνεχιστεί αυτό. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οτι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα.
Βγάζουμε ενα ημερολόγιο, ζητάμε απο τις επιχειρήσεις να βοηθήσουν να θέλουν να έχουμε ομάδα στην Γ’ Εθνική…”

Θανάσης Στάικος
Με τη σειρά του ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Στάικος, είπε μεταξύ άλλων: “Οταν χάνεις στην έδρα σου είναι δύσκολες στιγμές. Εγω θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί κάναμε καλή εμφάνιση, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο. Απο το 10’ εως το 33’ είχαμε στοιχεία πίεσης ψηλά, κυκλοφορίας της μπάλας, δημιουργία ευκαιριών. Σε μια ανύποπτη στιγμή δεχθήκαμε το 1-2.
Στο β’ ξαναμπήκαμε καλά, μεχρι το 70’ κυριαρχήσαμε, μετά έγινε άναρχο το παιχνίδι.
Μικρό το ρόστερ που έχουμε, μικρός ο μέσος όρος ηλικίας και η απειρία φαίνεται σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε εδω, θα έχει αποτελέσματα…”