Α2 Αργολίδας: ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ- ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 0-1 … Νίκη- ανάσα για τον Πανναυπλιακό

0
1439

Καλύτερος ο Πανναυπλιακός, με γκολ του Γιωργή στο 67’ πέρασε από τον Εθνικό Τολού και έμεινε έτσι στη μάχη διεκδίκησης μιας θέσης για την επιστροφή στην Α1 Αργολίδας.

Είχαμε ένα δυνατό παιγνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Με την λήξη του αγώνα δε, δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να γράψει στο φ.α. τους αναπληρωματικούς Βουρνάζο και Κοβατζή.

Ο Πανναυπλιακός έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 38’ και στο 42’, όταν στην πρώτη βγήκε τετατέτ ο Κίρκος με την μπάλα να κοντράρει σε άδειο τέρμα και να φεύγει και στην δεύτερη ο Γιωργή απέναντι στον πεσμένο Παπαδάκη, ο οποίος τελικά με το χέρι απέκρουσε.

Στο 67’ από κάθετη του Σκαρτάδου, ο Γιωργή με σουτ στη γωνία έκανε το 0-1.

Στο 78’ ο Ευστρατιάδης αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης και ο Πανναυπλιακός συνέχισε ως το τέλος με παίκτη λιγότερο.

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Παπαδάκης, Ξυλινάς, Μήτσουλας, Πέππας, Σωτηρόπουλος- Παπαγεωργόπουλος, Λεβειδιώτης, Ντόι, Ταραντίλης (70’ Σγουρός), Γογωνάς, Γεωργιδάκης.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Χρ.Βουρνάζος): Μαχαίρας- Μάκκας (80’ Αργύρης), Κουγιάς, Ευστρατιάδης, Γκραντινάρου- Μπρέγιανος, Σκαρτάδος, Κυριακίδης- Γιωργή, Κίρκος (75’ Β.Σαράντης), Θ.Σαράντης.