Α2 Αργολίδας: Διαμαρτυρία ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ μετά την ήττα του στον ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟ – “Ανεπιθύμητος ο Ρούσσης”

0
1530

Στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας ο Παμμηδεατικός με ένα γκολ από πέναλτι στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο σε βάρος του Παμμετοχικού. 

Η φιλοξενούμενη ομάδα όμως έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία και από πριν το γκολ, αλλά και για την φάση του γκολ και το πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις και διαμαρτύρεται εντονότατα.

Με επιστολή διαμαρτυρίας που κοινοποίησε στο Sport.Argonafplia.gr αναφέρει τα ακόλουθα:

ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ!

Ο διαιτητής, ο άρχοντας του αγώνα, ορίζεται προκειμένου να τηρεί εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία μεταξύ των δύο ομάδων! Προφανώς σήμερα ο κ.Ρουσσης αλλά και οι βοηθοί του μόνο αυτό δεν κατάφεραν!

ΣΤΕΡΗΣΑΝ από τον ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟ την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι στο 90+5′ υπέρ της ομάδας του Παμμηδεατικού ενώ όλες οι επιθέσεις της ομάδας μας σταματούσαν πάνω στην βοηθό Καρύκη που σταματαγε με οφ – σάιντ (που μόνο αυτή έβλεπε) τους επιθετικούς της ομάδας μας !

Θα ήταν καλό για να γλιτώσει το Αργολικο ποδόσφαιρο,από διαιτητές “τύπου Ρουσσή” που δίνουν τέτοια είδους πέναλτι και από τους βοηθούς που δεν γνωρίζουν ούτε τον απλό κανονισμό του οφ – σάιντ !

Ελπίζουμε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που είδαμε τον εν λογω διαιτητή να παίζει την ομάδα μας!

Για τον ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟ είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Εκ του Δ.Σ.