Α1 Αργολίδας: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 2-0 … Ζήτημα χρόνου να σκοράρει ο ΠΑΟΚ

0
1136

Ζήτημα χρόνου ήταν να σκοράρει ο ΠΑΟΚ και να πάρει την νίκη από τον Αριστείωνα. Αυτό συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο και το παιγνίδι κρίθηκε.

Με ελλείψεις και οι δύο ομάδες, αλλά αποδείχθηκαν πιο σημαντικές για τους φιλοξενούμενους, που πέραν της ποιότητας είναι και αριθμητικά λίγοι.

Πλήρης η πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή για τον ΠΑΟΚ, που πίεζε. Είχε τρεις καλές ευκαιρίες, με κορυφαία του Δήμα στο 42’ όταν από γύρισμα σε σχεδόν άδειο τέρμα σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε σε γόνατο αμυντικού και άλλαξε πορεία.

Οι άλες δυο ευκαιρίες ήταν μια κεφαλιά του Ταραντίλη λίγο έξω και ένα ασθενές σουτ του Δήμα πάνω στον Πνευματικό.

Ο Αριστείωνας έπαιξε αμυντικά για να μην δεχθεί γκολ και στο 45’ ο Λούκα βρέθηκε στην γωνία της μικρής περιοχής κι αντί να σουτάρει γύρισε την μπάλα στο …πουθενά.

Στο 55’ μπαλιά του Παναγιωτόπουλου πίσω από την σέντρα, ο Ταραντίλης βγήκε τετατέτ, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του αντίπαλου εξερχόμενου τερματοφύλακα και το 1-0.

Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του Λυγουριού δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 66’ έγινε και το 2-0. Από μπέρδεμα στο κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων, πήρε ο Ταραντίλης κι άνοιξε δεξιά στον Δήμα, αυτός σέντραρε και από το δεύτερο δοκάρι ο Ταραντίλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70’ ο Δήμας με πλάτη προς το τέρμα στη μικρή περιοχή γύρισε αλλά σούταρε αδύναμα πάνω στον Πνευματικό.

Στο 85’ μια κεφαλιά του Σκαλίδη πέρασε ελάχιστα έξω.   

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος, Σ.Παπαγεωργόπουλος, Καρανάσιος, Μπαβελής- Σιώτος (68’ Τζανέτος), Παναγιωτόπουλος (80’ Σκαλίδης), Νανάι (84’ Φασούλης), Ταραντίλης, Δήμας (76’ Παιδάκης), Σταυρόπουλος.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Ρούμπος, Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Καραμάνος, Μέντης, Λούκα- Κόλλιας (54’ Γαλάνης Μ.), Κατσαρής, Ρέκκας (80’ Ρέκκας).