Με Χατζόπουλο, χωρίς Παπαϊωάννου στη Μυτιλήνη ο Ερμής Κιβερίου

0
1163

Oλοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ερμή για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη (Κυριακή στις 3:30 μ.μ).
Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Διαμαντής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παπαιωάνου Π., ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:
Κοζιώτης, Παλιγγίνης, Σελλής, Λαζάρου, Χατζόπουλος, Σάκουλης, Ζίου, Τσελάνι, Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης, Μπιτζής, Γκάτσης, Γιάννος, Διαμαντής, Αντωνόπουλος, Μουσταφά, Μαρίνης.
Ο Ερμής έχει μέχρι τώρα 1 νικη εντός, 4 ισοπαλίες (οι 3 εκτός) και 1 ήττα εκτός (στη Χαλκίδα). Και φυσικά θα επιδιώξει ενα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εκτός.

Η αποστολή του Ερμή θα πάει αεροπορικώς στο νησί της Μυτιλήνης την Κυριακή το πρωί και θα επιστρέψει με την βραδυνή πτήση.

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Αιολικού για το παιγνίδι με τον Ερμή Κιβερίου. Η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αν δεν κερδίσει η κατάσταση θα γίνει δραματική.
Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα, με τον Κεσίδη να μπαίνει στις προπονήσεις αφού ήταν άρρωστος, ενώ μακροχρόνια απών είναι ο Παπαδόπουλος.
Ο αγώνας δεν θα γίνει στην φυσική έδρα του Αιολικού, τον “Ταρλά” αλλα΄στο “Κ.Κεντέρης” της Καλλονής. Κι αυτό επειδή μετά τον αγώνα με τα Σπάτα έγινε επανασπορά του σταδίου της Μυτιλήνης και δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Την Δευτέρα, λύθηκε η συνεργασία της ομάδας της Μυτιλήνης με τον Μουδούρογλου “λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και έλλειψης σεβασμού προς την ομάδα”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος και η απόδοσή του δεν είχε καμία σχέση με πέρυσι.