Κύπελλο Αργολίδας: Μεγάλη πρόκριση για την Κορωνίδα Κοιλάδας στα πέναλτις επί του Παναργειακού

0
1427

H Koρωνίδα Κοιλάδας είναι η ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας, αφού επικράτησε του Παναργειακού στη διαδικασία των πέναλτις, μετά τον κανονικό αγώνα και την παράταση που έληξαν 1-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Σχοινά, ο οποίος αξιοποίησε προσπάθεια του Τσίτση έξω από την περιοχή και κόψιμο στον σκόρερ.

Ο Παναργειακός ισοφάρισε με τον Καλογεράκη στο 35′.

Ο Παναργειακός, με μόλις 13 παίκτες διαθέσιμους, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά για μια ακόμη φορά φέτος, δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Το επιθετικό πρόβλημα είναι μεγάλο,  το οποίο μεγάλωσε κι από την απουσία των τιμωρημένων Καλογέρη, Πούτση, αλλά και των Παπουτσή, Φασούλη που δεν ήταν στην αποστολή.

Η Κορωνίδα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 40’ όταν ο Νάτσης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Παναργειακός είχε δυο καλές στιγμές, με καλύτερη την μια με τον Καλογεράκη στο δεύτερο ημίχρονο όταν βγήκε τετατέτ.

Στον υπόλοιπο αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με την αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση και στα πέναλτι και την Κορωνίδα Κοιλάδας, να παίρνει την πρόκριση με 5-4, στη… ρώσικη ρουλέτα. Ήρωας ο τερματοφύλακάς της Αλευράς που απέκρουσε 2 πέναλτι και ευστόχησε στο τελευταίο.

Στην διαδικασία των πέναλτις:

Για την Κορωνίδα ευστόχησαν οι Σχοινάς, Τσίτσης, Ι.Οψιμούλης, Γιαννακόπουλος, Νάτσης (το έστειλε έξω), Αλευράς.

Για τον Παναργειακό ευστόχησαν οι: Πέστιτς, Ιβανσιτς, Κολλαράς, Καλύβας και τα έχασαν οι Ντούκιτς, Μεζίνη.

Οι συνθέσεις:

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κούκλα, Κουτσαύτης, Ι.Οψιμούλης, Γιαννακόπουλος- Αποστόλου, Τσίτσης, Νάτσης, Μέγας, Α.Οψιμούλης- Σχοινάς.

Πρώτη αλλαγή ο Κάλα αντί του Μέγα, δεύτερη ο Μπάζος αντί του Α.Οψιμούλη, τρίτη ο Στεργίου αντί του Κουτσαύτη λόγω τραυματισμού και τέταρτη ο Μάλαμας αντί του Αποστόλου.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κετικίδης): Μάνος- Παναγιώτου, Καλλαράς, Ντούκιτς, Νώτης- Ίβανσιτς, Μεζίνη, Καλύβας- Παιδάκης, Καλογεράκης, Πέσιτς.