Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 3-2 … Συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, στο 94’ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Αστέρας

0
1299

Πολύ ενδιαφέρον παιγνίδι στο Γαλατά, όπου ο Αστέρας προηγήθηκε αιφνιδιάζοντας, όμως σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση του Τροιζηνιακού που πίεσε και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1.

Οι δυο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με 3-1 και στην επανάληψη, ο Τροιζηνιακός φάνηκε να επαναπαύεται. Γενικά, είχε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ, με κορυφαία ένα φάουλ στο δοκάρι από τον Σταματέλο στο 80’.

Ο Αστέρας που δεν είχε ευκαιρίες, στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να αντιδράσει στέλνοντας όσο πιο συχνά μπορούσε τη μπάλα στη περιοχή του Αντωνόπουλου, μείωσε σε 3-2 και μάλιστα στο 94’ έχασε εκπληκτική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Γκιαούρης βρέθηκε μόνος μπροστά στο τέρμα, αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Τα γκολ:

Στο 8’ ο Μανιάτης έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Παπαϊωάννου άνοιξε το σκορ.

Στο 11’ και στο 14’ ο Δ.Γ.Σαμπάνης πέτυχε το 1-1 και το 2-1.

Στο 30’ ο Κατσέλη πέτυχε και το 3-1.

Στο 85’ μετά από φάση στη περιοχή του Τροιζηνιακού, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και με σουτ ο Γκιαούρης μείωσε σε 3-2.

Οι συνθέσεις:

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Αντωνόπουλος- Μοχάμεντ, Καλύβας, Σαμπάνης, Δελαπόρτας- Σούχλας, Μαρίνης, Σταματέλος, Δ.Γκ.Σαμπάνης- Σουμπάμ-Κατσέλη.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Η.Βουβούσας): Συγριμής- Μαούρης, Ρεβίθης, Δωρής, Χαβενετίδης- Γκιαούρης, Κατσαρός (Μελάνι)- Σπ.Μανδύλης (75’ Τρίγκας), Μανιάτης, Χριστόπουλος (30’ Ντεβές)- Παπαϊωάννου (85’ Ελ.Ρεβίθης).