Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ- ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2-0

0
1278

Κατά την προσφιλή της συνήθεια, η ομάδα της Ασίνης σκόραρε μια φορά σχετικά νωρίς στον αγώνα και μια στο τέλος, επικρατώντας έτσι του Ασκληπιού με 2-0.

Καλύτερος ο Πανασιναϊκός, πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, ενώ από την άλλη ο Ασκληπιός με 11 μόνο παίκτες, προσπάθησε απλά, χωρίς να απειλήσει.

Το 1-0 στο 23’ από κόρνερ του Κωστόπουλου, ο Γ.Ταμπάκης από δεξιά με διαγώνιο σούτ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ του Σκρέλι ψηλά πάνω από τα δοκάρια, σουτ του Τεμέλκοφ από τη γραμμή της περιοχής επίσης πάνω από τα δοκάρια και σουτ του Καραβιά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανασιναϊκός είχε δοκάρι με τον Καραβιά, φάουλ του Τοπάλι που απέκρουσε ο Καλυβόπουλος, ένα σουτ του Μπέλμπα απέκρουσε πάλι ο Καλυβόπουλος.

Το 2-0 στο 82’ με πλασέ του Καββεζού από το σημείο του πέναλτι, σε πάσα του Τεμέλκοφ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Τ.Κοντός): Αναστασόπουλος, Γ.Ταμπάκης, Τ.Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Ρέζντα- Καββεζός, Τεμέλκοφ (90’ Δεληγιάννης), Σκρέλι (65’ Κλ.Μπέλμπα)- Τοπάλι, Καραβιάς (83’ Α.Μπέλμπα), Κωστόπουλος (83’ Μπιτινής).

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος, Μπινιάρης, Μάντζαρης, Δ.Γεώργας, Λαλιώτης- Καραμπέτσος, Καπετανκωνσταντής, Παύλου- Υφαντής, Πίτσας, Κέκος.