Γ’ Εθνική: ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-0 … Ήθελε περισσότερο το παιχνίδι ο γηπεδούχος και ξεφεύγει στην βαθμολογία

0
579

Ξεφεύγει όλο και περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα και είναι απίθανο πλέον να χάσει τη πρώτη θέση, με βάση τα έως τώρα δεδομένα.

Σήμερα νίκησε και την Ένωση Ερμιονίδας στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Καλύτερος ο Αήττητος από την αρχή ήθελε να πιέσει και να πάρει θέση οδηγού στο ματς. Πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχε όμως κλασικές ευκαιρίες. Ενώ η Ερμιονίδα περιορίσθηκε στο μισό γήπεδο, αλλά όταν επιχειρούσε να βγει με την μπάλα δεν έφτανε ως την αντίπαλη περιοχή.

Στο 7’ ενέργεια του Κρητικού μέσα στην περιοχή κόπηκε δύσκολα από τους αμυντικούς.

Στο 18’ σε σέντρα του Τσιλιγγίρη, ο Κρητικός δεν έπιασε καλή κεφαλιά.

Στρο 38’ από συνδυασμό με Δουκάκη, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Κωστόπουλου, έγινε το 1-0.

Το ίδιο καλά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος, που στο 49’ πέτυχε και το 2-0, με τον Τσιλιγγίρη, από προσπάθεια του Νικλητσιώτη.

Στο 54’ μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιλιγγίρη που πλάσαρε διαγώνια έξω.

Από το σημείο αυτό και μετά η Ερμιονίδα προσπάθησε να βγει πιο ψηλά στο γήπεδο διεκδικώντας κάτι, όμως οι γηπεδούχοι έμπαιναν πιο αποφασιστικά στις φάσεις και κέρδιζαν τις μονομαχίες.

Στο 69’ ο Μουστάκας απο αντεπίθεση, έβγαλε μόνο τον Κρητικό αλλά πλάγια αριστερά, αυτός σούταρε διαγώνια έξω.

Στο 76’ αντεπίθεση με τον Φαρινόλα να μπαίνει απο αριστερά και να γυρίζει τη μπάλα, τον Τσέπαν να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μιχελής, Τσέπας (83’ Ηρακλής), Χριστοφιλέας, Σκαφίδας, Κωστόπουλος, Τζάκσον, Τσιλιγγίρης, Νικλητσιώτης (62’ Φαρινόλα), Κρητικός, Δουκάκης, Μουστάκης.

ΕΝΩΣΗ (Αθ.Στάικος): Στεφανίδης- Κασαπίδης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Αδαμόπουλος (80’ Βασιλέρης)- Κιοσές, Τρέσα (71’ Μαζιώτης), Παλαιοπάνος- Αγγελόπουλος, Μακρίδης, Σαλταπίδας (56’ Τριμπόνιας).