Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ 1-3 … Μονόλογος για τους φιλοξενούμενους που δέχτηκαν πρώτοι γκολ

0
626

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη, στην πρώτη του επίθεση ο Ασκληπιός προηγήθηκε. Ο Αργοναύτης τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 69’ και από κει και μετά ήταν εύκολο να φτάσει στην νίκη με 3-1.

Επιθετικός μονόλογος το παιχνίδι για τον Αργοναύτη, αλλά παρά τις ευκαιρίες δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Προσπαθούσε με σουτ, με πλαγιοκοπήσεις να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Ασκληπιού.

Τρία σουτ είχε ο Π.Κάπλατζης, δυο ο Δριμούρας, ο Φρεντ, σε σέντρα του Βαρβουλέτου ο Νέτζα δεν βρήκε τη μπάλα σε άδειο τέρμα.

Στο 55’ από προσπάθεια του Παύλου και γύρισμα Πιτσάς και Διαμαντής διεκδίκησαν και μάλλον από το πόδι του πρώτου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η πίεση του Αργοναύτη καρποφόρησε στο 69’ , μετά από σέντρα και διώξιμο των αμυντικών, ο Π.Κάπλατζης με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Καλυβόπουλο.

Στο 73’  από συνδυασμό με τον Νέτζα από αριστερά ο Π.Κάπλατζης και λίγο πλάγια, με σουτ πέτυχε το 1-2.

Στο 88’ έφυγε στην αντεπίθεση ο Μανέτας, ’εδωσε στον Νέτζα, αυτός στον Χαϊμάνη και με πλασέ το 1-3.

Ένταση προκλήθηκε με το σφύριγμα της λήξης, ο διαιτητής αποχωρώντας είδε τον Τσουρδίνη να διαπληκτίζεται με αντιπάλους και του έδειξε την κόκκινη κάρτα, που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων προς τον διαιτητή.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος, Γεώργας, Μάντζαρης, Γεώργας, Λαλιώτης- Καραμπέτσος, Ρέκκας, Καπετανκωνσταντής, Παύλου (80’ Μπινιάρης), Μπαβέλας- Πίτσας.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Λ.Κούρος): Λάσκαρης- Διαμαντής, Μπούκουρης, Χρ.Κάπλατζης, Ισούφη- Τσουρδίνης, Π.Κάπλατζης ( 85’ Ντόκο), Δριμούρας (76’ Μανέτας)- Νέτζα, Φρεντ (86’ Τσάμης), Βαρβουλέτος (84’ Χαϊμάνης).