Επίπληξη στον Νεκτάριο Σταύρου από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδ/ρου Αργολίδας

0
1215

Ανακοίνωση εκδόθηκε από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας, σχετικά με τον προπονητή του Ποσειδώνα Πόρου, Νεκτάριο Σταύρου.

Όπως σημειώνεται, έχει καταγραφεί από τους διαιτητές και παρατηρητές των αγώνων του Ποσειδώνα, πως απουσιάζει από τους αγώνες της ομάδας του. Του επιβάλει δε την ποινή της επίπληξης, μετά την διαβεβαίωσή του ότι δεν θα ξανασυμβεί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Το Δ. Σ. του Συνδέσμου ανακοινώνει στα μέλη του τα εξής:

Μετά από ενημέρωση εκ μέρους των παρατηρητών και διαιτητών, αγώνων της ΕΠΣΑ, ότι στους αγώνες της ομάδας Ποσειδών Πόρου, ο δηλωμένος ως προπονητής Νεκτάριος Σταύρου ΔΕΝ παραβρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του, επικοινώνησε με τον συνάδελφο και μέλος του Συνδέσμου και ζήτησε εξηγήσεις, για το αν υπάρχει σοβαρός λόγος απουσίας του από τους αγώνες και για το ενδεχόμενο συνέχισης παρόμοιας συμπεριφοράς.

Ο προπονητής του Ποσειδώνα Πόρου, διευκρίνισε εγγράφως ότι έλειψε μία φορά από τον πάγκο, στον εκτός έδρας αγώνα Αστέρας Δρεπανιακός- Ποσειδών Πόρου, ενώ στον αγώνα Ποσειδών Πόρου- Ποσειδών Διδύμων, ήταν στο γήπεδο αλλά δεν έκατσε στον πάγκο για οικογενειακούς λόγους. Υποσχέθηκε ότι δεν θα απουσιάσει ξανά, αν δεν συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος, από κανέναν άλλον αγώνα, όσο διαρκεί η συνεργασία του με το Σωματείο Ποσειδών Πόρου, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, χωρίς ίχνος δικής του πρόθεσης.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μετά από συνεδρίασή του αποφάσισε να γίνει αυστηρή επίπληξη στον προπονητή Νεκτάριο Σταύρου και ενημερώνει ότι δεν θα γίνει ανεκτή καμία παρόμοια συμπεριφορά που εκθέτει τους προπονητές ποδοσφαίρου Αργολίδας. Η φυσική παρουσία των προπονητών στους πάγκους των ομάδων τους, θεωρείται αυτονόητη, διαφορετικά θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που ο κανονισμός προπονητών επιβάλει. Τέλος, δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί με όλους τους τρόπους την διάταξη της προκήρυξης πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας, σύμφωνα με την οποία, ΟΛΟΙ οι προπονητές των ομάδων της Α1, πρέπει να είναι κάτοχοι διπλωμάτων της ΕΠΟ.

Ο Πρόεδρος: Μητροσύλης Νίκος
Ο Γεν Γραμματέας: Νενεκούμης Γιάννης
Ο Ταμίας: Κατσάς Αποστόλης
Τα μέλη: Δουβίκας Γιάννης, Κολιατσόπουλος Γιώργος, Μποζιονέλος Τρύφωνας, Νεφρός Κώστας