Το ΒΙΝΤΕΟ από τον αγώνα ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0

0
806

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του Άργους, από την στιγμή που δεν διέθετε επιθετικό να κάνει αισθητή τη παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή, μοιραία έμεινε χωρίς γκολ.

 

Κερδισμένη ο ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας, η οποία αμύνθηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε τον μοναδικό της έως τώρα βαθμό στο πρωτάθλημα.

Μονόλογος το παιγνίδι για τον Παναργειακό, αλλά όλα σταματούσαν όταν η μπάλα έφτανε στην περιοχή. Πολλά τα γεμίσματα, τα στημένα από τον Πέσιτς, αλλά κανείς να τα αξιοποιήσει.

Στο 9’ και στο 23’ από κόρνερ του Πέσιτς, κεφαλιές άουτ του Ντούκιτς.

Στο 10’ σουτ του Παπουτσή απέκρουσε ο Ιωσήπου.

Στο 18’ δυνατό σουτ του Παναγιώτου, η μπάλα άουτ.

Στο 43’ σουτ του Παπουτσή, είχε την ίδια τύχη (άουτ).

Στο 51’ μακρινό σουτ του Κατσαβριά που είχε δει τον Τσέλιο εκτός θέσης, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν η μοναδική φορά που η Τριγλία έστειλε τη μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 57’ και στο 69’ κεφαλιά και σουτ του Κολλαρά, πέρασαν άουτ.

Στο 74’ κεφαλιά του Καλογεράκη, άουτ.

Στο 90’ ένα φάουλ του Πέσιτς και η μπάλα άουτ. 

Ο Παναργειακός έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Ενώ η Τριγλία παραμένει τελευταία (11η) με  1 βαθμό.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κετικίδης): Τσέλιος, Παναγιώτου, Κολλαράς, Ντούκιτς, Μεζίνης- Καλύβας, Πούτσης, Ιβανσιτς (80’ Λιακόπουλος), Παπουτσής (67’ Παιδάκης), Φασούλης (46’ Καλογεράκης), Πέσιτς.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Θανέλας): Ιωσήληπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Μακρής, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Κατσαβριάς (90΄ Κουρεντζής), Καραγιάννης, Αμπουραχίμι (85’ Μητσόπουλος), Ντάφλος (90’ Αρβανιτίδης), Σακελλαρίου (60’ Λημνιός).