Άλωσε την έδρα του Ταμυναϊκού, το Αλιβέρι, η Ένωση Ερμιονίδας πετυχαίοντας άνετη νίκη με 3-0.
Να σημειωθεί βεβαίως, πως ο Ταμυναϊκός έχασε για πρώτη φορά στην έδρα φέτος και μάλιστα δεν είχε δεχθεί και γκολ στα δυο προηγούμενα παιγνίδια του. Αυτά όλα κάνουν πιο σημαντική την νίκη της ομάδα του Στάικου, που δεν άφησε έτσι να αυξηθεί η διαφορά από τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων.
Η Ερμιονίδα είχε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, όταν αξιοποίησε τους χώρους που της άφησαν οι γηπεδούχοι που μετά το 0-1 δεν είχαν κάτι άλλο να κερδίσουν περιμένοντας.
Εκτός των γκολ η Ερμιονίδα είχε ένα τετατέτ χαμένο με τον Μακρίδη, ενώ ο Μυτακίδης σταμάτησε τους Καραμήτο και Σαλταπίδα.
Στο 5΄ δυνατό σουτ του Κώτση έξω από της περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Στεφανίδης.
Στο 30΄ το 0-1 για την Ερμιονίδα. Ο Αδαμόπουλος έκανε το διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή , η μπάλα πέρασε δίπλα στην ρίζα της αριστερής δοκού και 0-1.
Στο 47΄ δυνατό σουτ του Αδαμόπουλου έδιωξε ο δύσκολα Μυτακίδης και στην επιστροφή νέο σουτ του Μακρίδη έδιωξε πάλι ο Μυτακίδης πάνω στην γραμμή.
Στο 63΄ ο Αγγελόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έδωσε αριστερά στον Σαλταπίδα, ο οποίος έκοψε στον Μακρίδη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 67΄ ο Αγγελόπουλος ξεκίνησε ατομική προσπάθεια από το κέντρο του γηπέδου μπήκε στην περιοχή και έκανε το 0-3 με πλασέ.
Ταμυναικός (Δ.Λύκος): Μυτακίδης, Ζαρίφης, Μηλάς, Καρατζάς, Αναστασίου, Σιλιγαρδάκης, Κώτσης, Καρράς, Μαλλισόβας, Κρόκος ( 46΄Ραμπαβίλας), Μήτρου.
Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης- Κασαπίδης, Αδαμόπουλος (80’ Βασιλέρης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης- Κιοσές (82’ Βιρβίλης), Tρέσα, Παλαιοπάνος- Αγγελόπουλος, Μακρίδης (84’ Καραμήτος), Τριμπόνιας (57΄Σαλταπίδας).