Το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 0-1

0
1002

Με ένα γκολ στο 38’ ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Δρέπανο και συνεχίζει την καλή πορεία του, σε αντίθεση με τον γηπεδούχο που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, ειδικά στο σκοράρισμα.

Το ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, δυνατό, στο χώρο του κέντρου κυρίως. Μετά το 25’ ο ΠΑΟΚ άρχισε να κερδίζει μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο 22’ από λάθος του Λιαγκρή, ο Χαβενετίδης από αριστερά μπήκε και πλάσαρε, ο Κομπόσης απέκρουσε.

Στο 25’ υπήρξε διαμαρτυρία από πλευράς φιλοξενούμενων, για πέναλτι πάνω στον Μουζακιώτη, που μπήκε από θέση μέσα αριστερά, αλλά ο διαιτητής δεν θέωρησε ότι υπήρξε παράβαση.

Στο 32’ από αριστερά ο Ταραντίλης στον Νανάι, αυτός το χλιαρό σουτ, μπλόκαρε ο Καζάς.

Στο 38’ ο Ταραντίλης έκλεψε από τον Μαούρη, συνδυάσθηκε με τον Μουζακιώτη δυο φορές και ο τελευταίος μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44’  από δεξιά ο Σταυρόπουλος έκανε την σέντρα-σουτ, δεν βρήκε κανείς όμως τη μπάλα.

Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα και ως το 70’ περίπου πίεζε με όποιο τρόπο μπορούσε- κυρίως όμως με μεγάλες μπαλιές από τον Γκιαούρη και στημένα. Ο ΠΑΟΚ ψηλά δεν είχε πρόβλημα, ενώ κι ο Κομπόσης όποτε χρειάσθηκε επενέβη σωστά και κράτησε το μηδέν.

Δυο σουτ είχε ο Μανιάτης, το ένα από κόψιμο του Κολορίζα πέρασε ψηλά αουτ και άλλη μια με τον Χριστόπουλο.

Στο 75’ από κάθετη του Τζανέτου, ο Δήμας βγήκε σε θέση βολής, ο Καζάς όμως απέκρουσε σε κόρνερ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Η.Βουβούσας): Καζάς- Μαούρης, Ρεβίθης, Παπαϊωάννου, Χαβενετίδης- Γκιαούρης, Κατσαρός (Ρεβίθης Ελ.), Μανιάτης – Μητροσύλης (Κολορίζας), Χριστόπουλος (Δωρής), Σπ.Μανδύλης.

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος, Λιαγκρής, Ψύχος, Σ.Παπαγεωργόπουλος- Νανάι (46’ λογω τρ. Μπαβελής), Σιώτος (65’ Τζανέτος), Δήμας (80’ Γκουτζιούλης)- Ταραντίλης, Μουζακιώτης (87’ Φασούλης), Σταυρόπουλος.