Δεν ταξίδεψαν οι παίκτες της Χαλκίδας για την Σαντορίνη!

0
551

Σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο ΑΟ Χαλκίς, το τελευταίο διάστημα και η τελευταία είδηση είναι πως η ομάδα της Εύβοιας δεν θα πάει στη Σαντορίνη.

Η ομάδα θα αναχωρούσε στις 5 το πρωί από το Στάδιο για το λιμάνι του Πειραιά και από ‘κει (στις 7.25 περίπου) για τη Σαντορίνη, καθώς αύριο Κυριακή στις 3μμ., είναι το ματς με τον Πανθηραϊκό και η ομάδα είχε κλείσει-προπληρώσει ήδη τα εισιτήρια, που είναι ονομαστικά, αλλά και το ξενοδοχείο).

Στο Στάδιο βρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. Αλέκος Σιγανός, ο γεν.αρχηγός Πέτρος Μυστριώτης, δεν εμφανίστηκαν όμως οι παίκτες κι ο προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης.
Οι παίκτες αντέδρασαν έτσι για το ότι παραμένουν 2,5 μήνες απλήρωτοι και παρά τις υποσχέσεις που είχαν. Να θυμίσουμε πως οι παίκτες είχαν προχωρήσει σε αποχή από τις προπονήσεις, τελικά κατέβηκαν με τον Διαγόρα Λέσβου, αλλά προφανώς η ανοχή τους τελείωσε.

Μόνη περίπτωση να παρουσιαστεί στο γήπεδο πλέον η ομάδα της Χαλκίδας είναι να πάει με αεροπλάνο, που σημαίνει τεράστια επιπλέον έξοδα…
Αν τελικά δεν εμφανισθεί στο γήπεδο, θα μηδενιστεί στο ματς, θα το χάσει με 3-0 στα χαρτιά, θα του αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα του επιβληθεί και πρόστιμο 4000 ευρώ.