Καλύτερος ο Πανναυπλιακός, αυτή τη φορά αξιοποίησε την έδρα του και νίκησε την Προσύμνη με 3-0. Αυτή ήταν η πρώτη του εντός έδρας νίκη φέτος.
Ο Πανναυπλιακός από την αρχή προσπάθησε να πιέσει, ενώ η Προσύμνη αρκέστηκε σε αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν απείλησε.
Στο 32’ από μπροστινή μπαλιά του Ευστρατιάδη, ο Σαράντης έκανε το σουτ, ο Μιχαλόπουλος απέκρουσε.
Στο 34΄από κάθετη του Σαράντη, ο Μάκκας βγήκε στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε, για το 1-0.
Στο 40’ από ατομική προσπάθεια του Κίρκου και σουτ, έγινε το 2-0.
Στο 55’ από μπαλιά του Κυριακίδη, ο Σκαρτάδος πέτυχε το 3-0 παρά την προσπάθεια του Μιχαλόπουλου.
Στο 60’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γιωργή.
Εκτός του γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανναυπλιακός είχε μια-δυο ακόμη καλές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του 90’ όταν από πολύ κοντά ο Βουρνάζος σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
Η ομάδα της Προσύμνης προσπάθησε το τελευταίο τέταρτο να σημειώσει ένα γκολ, κέρδισε 3-4 κόρνερ αλλά ο παβέλλας όποτε χρειάστηκε ήταν παρόν.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ( Χ.Βουρνάζος): Μπαβέλλας, Μπρέγιανος (80’ Σταθογιαννόπουλος), Ευστρατιάδης, Μουστάκας, Τασσόπουλος (77’ Σαράντης Ευ.- Μάκκας, Σκαρτάδος, Κυριακίδης (84’ Τσιάλαφος)- Σαράντης Θ. (75’ Τασσόπουλος), Κίρκος (82΄Βουρνάζος), Γιωργή.
ΠΡΟΣΥΜΝΗ (Β.Ξυνός): Μιχαλόπουλος, Ρούμπος, Γύφτος, Πετσέλης, Γ.Σταμάτης- Ξυνός, Κ.Σταμάτηςε, Δεδούσης- Π.Δ.Σκούρας (46’ Μ.Σκούρας), Μερμίγκης, Μαρκόπουλος (46’ Χρόνης).