Α1 Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 0-1 … Πέτυχε πρώτος γκολ ο ΠΑΟΚ και το κράτησε

0
717

Με ένα γκολ στο 38’ ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Δρέπανο και συνεχίζει την καλή πορεία του, σε αντίθεση με τον γηπεδούχο που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, ειδικά στο σκοράρισμα.

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, δυνατό, στο χώρο του κέντρου κυρίως. Μετά το 25’ ο ΠΑΟΚ άρχισε να κερδίζει μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο 22’ από λάθος του Λιαγκρή, ο Χαβενετίδης από αριστερά μπήκε και πλάσαρε, ο Κομπόσης απέκρουσε.

Στο 25’ υπήρξε διαμαρτυρία από πλευράς φιλοξενούμενων, για πέναλτι πάνω στον Μουζακιώτη, που μπήκε από θέση μέσα αριστερά, αλλά ο διαιτητής δεν θέωρησε ότι υπήρξε παράβαση.

Στο 32’ από αριστερά ο Ταραντίλης στον Νανάι, αυτός το χλιαρό σουτ, μπλόκαρε ο Καζάς.

Στο 38’ ο Ταραντίλης έκλεψε από τον Μαούρη, συνδυάσθηκε με τον Μουζακιώτη δυο φορές και ο τελευταίος μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44’  από δεξιά ο Σταυρόπουλος έκανε την σέντρα-σουτ, δεν βρήκε κανείς όμως τη μπάλα.

Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα και ως το 70’ περίπου πίεζε με όποιο τρόπο μπορούσε- κυρίως όμως με μεγάλες μπαλιές από τον Γκιαούρη και στημένα. Ο ΠΑΟΚ ψηλά δεν είχε πρόβλημα, ενώ κι ο Κομπόσης όποτε χρειάσθηκε επενέβη σωστά και κράτησε το μηδέν.

Δυο σουτ είχε ο Μανιάτης, το ένα από κόψιμο του Κολορίζα πέρασε ψηλά αουτ και άλλη μια με τον Χριστόπουλο.

Στο 75’ από κάθετη του Τζανέτου, ο Δήμας βγήκε σε θέση βολής, ο Καζάς όμως απέκρουσε σε κόρνερ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Η.Βουβούσας): Καζάς- Μαούρης, Ρεβίθης, Παπαϊωάννου, Χαβενετίδης- Γκιαούρης, Κατσαρός (Ρεβίθης Ελ.), Μανιάτης – Μητροσύλης (Κολορίζας), Χριστόπουλος (Δωρής), Σπ.Μανδύλης.

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος, Λιαγκρής, Ψύχος, Σ.Παπαγεωργόπουλος- Νανάι (46’ λογω τρ. Μπαβελής), Σιώτος (65’ Τζανέτος), Δήμας (80’ Γκουτζιούλης)- Ταραντίλης, Μουζακιώτης (87’ Φασούλης), Σταυρόπουλος.