Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 0-3 … Το γρήγορο 0-1 έβαλε τον Αργοναύτη στη θέση του οδηγού

0
650

Για μια ακόμη αγωνιστική ο Αριστείωνας έμεινε μακριά από θετικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να παραμένει καθηλωμένος στην 14η θέση της βαθμολογίας, με 4 μόλις βαθμούς.

Όσο για τον Αργοναύτη, που πλέον αγωνίζεται χωρίς άγχος, έδειξε αποφαστικός στις μονομαχίες, είχε τρεξίματα και κυρίως έχει αποκτήσει έναν επιθετικό που δύσκολα μαρκάρεται και είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι.

Σημαντικό στοιχεία το ότι σχεδόν με το ξεκίνημα, στο 4’, έγινε το 0-1. Όταν σε σέντρα, ο Φρέντ πρόλαβε και τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον Πνευματικό που ολιγόρησε.

Θα μπορούσε ο Αργοναύτης να είχε πετύχει ένα ακόμη γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά οι Π.Κάπλατζης και Δριμούρας έκαναν την επιλογή να σουτάρουν εκτός περιοχής αντί να μπούν και να πλασάρουν. Δοκάρι είχε ο Π.Κάπλατζης σε σουτ από πλάγια.

Αλλά και ο Αριστείωνας είχε καλή παρουσία και όταν βρήκε χώρους είχε σουτ με τους Κατσαρή και Λούκα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 49’ ο Δριμούρας πέτυχε το 0-2 και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το αποτέλεσμα, αφού ο Αριστείωνας δεν μπορούσε να αντιδράσει, με τον Αργοναύτη να ελέγχει το ρυθμό και να μην κινδυνεύει στα μετώπισθεν.  Ουσιαστικά είχε δυο προσπάθειες με τους Γαλάνη και Λούκα.

Το τελικό 0-3 στο 72’ από τον Φρεντ.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Γεώργας, Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Καραμάνος, Μεντής, Λούκα (76’ Γαλάνης Μ.)- Ρέκκας (52’ Ρούμπος), Παπανδριανός (85’ Ρέκκας), Κατσαρής (81’ Κόλλιας).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Λ.Κούρος): Πλατής- Διαμαντής, Μπούκουρης, Χρ.Κάπλατζης, Ισούφη- Τσουρδίνης, Π.Κάπλατζης, Νέτζα (76’ Νικολάου)- Βαρβουλέτος, Φρεντ,  Δριμούρας (73’ Ευσταθίου).