Δεν θα δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό για τον σημερινό αγώνα με τον Διομήδη

0
337

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και ύστερα από σχετική εισήγηση της Δ.Ε.Α.Β. αποφασίστηκε η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος ΞΥΝΗ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, όπου σήμερα Παρασκευή 10-11-2017 και ώρα 17.15 θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Διομήδης Άργους- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος ΞΥΝΗ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Handball Premier, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Στην σύσκεψη Ασφάλειας που έγινε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, αποφασίστηκε να διατεθούν στην φιλοξενούμενη ομάδα (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος ΞΥΝΗ) 15 προσκλήσεις οι οποίες θα είναι ονομαστικές, για τις ανάγκες της διοίκησης του συλλόγου.

Άρσιτς
Ο τερματοφύλακας του Διομήδη Ιγκόρ Άρσιτς, δήλωσε για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό / Όμιλος Ξυνή:

“Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς. Μετά την κακή μας εμφάνιση στην Έδεσσα, πρέπει να ανακτήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να συγκεντρωθούμε για 60 λεπτά απέναντι στον περσινό πρωταθλητή.
Burning heart and cool head is the only way against such a strong opponent as Olympia cos”.