Παραιτήθηκε ο Πολλαετίδης από τον ΑΙΟΛΙΚΟ

0
343

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Αιολικού έθεσε στην διάθεση της διοίκησης ο Γιάννης Πολλαετίδης, μετά την ισοπαλία με τον Παναργειακό.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έριξε τα βέλη τους προς διαιτητές, δημοσιογράφους, δημοτική αρχή, διοίκηση, χρεώνοντας σε όλους την κακή παρουσία της ομάδας μέχρι σήμερα, εκτός από τους παίκτες και τον ίδιο.

Η διοίκηση αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτηση Πολλαετίδη, κάτι που θα αποφασιστεί στο αυριανό συμβούλιο:  «Στο ίδιο έργο θεατές και σήμερα. Πρώτη φορά ακούω βοηθό να τον ρωτάω γιατί σήκωσε σημαία και να μου λέει κατά λάθος. Προηγηθήκαμε αλλά μετά το γκολ δεν εκμεταλλευτήκαμε το κακό διάστημα του αντιπάλου και δεν κάναμε τίποτα. Οι παίκτες είναι πνιγμένοι από το άγχος και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Στο νησί υπάρχει  μια αρρωστημένη κατάσταση.

Δεν γίνεται να χάνουμε από την Ερμιονίδα την πρώτη αγωνιστική και να βγαίνουμε άχρηστοι. Παίκτες που πέρυσι κράτησαν την ομάδα, ήταν απλήρωτοι τρεις μήνες και έτρωγαν μια μακαρονάδα στην μέση, να θέλουμε φέτος να τους βγάλουμε άχρηστους.

Μετά την νίκη μας στην Χαλκίδα πολλοί λυπήθηκαν. Στην Ραφήνα χάσαμε από τον διαιτητή και δεν ασχολήθηκε κανείς. Κάποιοι στοχοποιούν τους παίκτες. Ο Λαμπράκης πέρυσι έπαιξε 25- 30 παιχνίδια με την Καλλονή και έκανε άλλα στην προπόνηση και άλλα του ζήταγαν να κάνει στα ματς και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Και φέτος να θέλουμε να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του.

Οι διαιτησίες είναι 100% αρνητικές. Δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο πλέον και παραιτούμαι. Δεν είναι οι ποδοσφαιριστές ο εύκολος στόχος. Κάτι γίνεται στραβά στην ομάδα».