Γ’ Εθνική: ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-1 … Απέδρασε με γκολ στο 92’ ο Παναργειακός

0
840

Πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι ο Παναργειακός και έφυγε με έναν βαθμό από την Μυτιλήνη, αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Κι όμως, η ομάδα του Άργους θα μπορούσε να είχε πάρει και κάτι περισσότερο, με την έννοια ότι αστόχησε σε κτύπημα πέναλτι στο 63’.

Πάντως, ο βαθμός αποκτά μεγαλύτερη ακόμη σημασία, επειδή από το 66’ υποχρεώθηκε να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καλογέρη.

Να σημειωθεί πως το νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα του Αιολικού, έφερε την παραίτηση του προπονητή του.

Ο Αιολικός ξεκίνησε ιδανικά, αφού στο 12’ άνοιξε το σκορ με τον Μπορούς που αξιοποίησε σέντρα του Λάσπατζη και προσποίηση του Χρήστου.

Δεν έγινε κάτι άλλο σημαντικό στη συνέχεια και μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Παναργειακός ξεκίνησε πολύ καλά κι άρχισε να πιέζει ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 55’ κεφαλιά του Πούτση από κόρνερ του Καλογέρη, η μπάλα λίγο έξω.

Στο 60’ πλασέ του Καλογέρη περίπου από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα πάλι έξω.

Στο 63’ ο Καλογέρης ανατράπηκε από τον Κεσίδη και κέρδισε πέναλτι. Το κτύπησε ο Πούτση, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κάτω.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 66’ είχαμε την αποβολή του Καλογέρη με απευθείας κόκκινη για διαπληκτισμό με αντίπαλο.

Ο Αιολικός προσπάθησε να σιγουρέψει το παιχνίδι κι βγήκε στις αντεπιθέσεις, όμως Χρήστου, Μπουρούς και Παληγεώργος δεν βρήκαν στόχο.

Στο 92’ από ένα γρήγορ πλάγιο, η μπάλα έφτασε στον νεαρό Καλογεράκη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας έτσι το 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πολλαετίδης): Γιώτας, Λάσπατζης, Τάχιας, Κεσίδης, Νυφαδόπουλος- Κριπιντίρης, Παλαμουτσής (60’ Διακορώνας), Παληγεώργος, Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κετικίδης): Τσέλιος, Παναγιώτου, Νώτης (77’ Παιδάκης), Ντούκιτς, Κολλαράς- Καλύβας, Ιβανσιτς, Πούτση (87’ Καλογεράκης)- Καλογέρης, Στάβριτς (43’ Φασούλης), Παπουτσής.