Α1 Αργολίδας: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 4-0 … Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας

0
655

Αξιοποίησε την ανωτερότητά του και εμπειρία του σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και επικράτησε με 4-0 του Πορτοχελιακού, σκοράροντας απλο δύο φορές ανά ημίχρονο.

Στο 15’ προσπάθεια από δεξιά και συνδυασμός Σταυρόπουλου-Δήμα, ο πρώτος βγήκε τετατέτ και με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Στο 25’ ακυρώθηκε γκολ του Ταραντίλη ως οφσάιντ.

Στο 37’ από φάουλ του Μουζακιώτη και κακή αντίδραση του Λούμη έγινε το 2-0.

Ευκαιρίες είχε ο ΠΑΟΚ με τον Ταραντίλη δυο (τη μια τετατέτ) και τον Νανάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Μουζακιώτης ανατράπηκε από τον Λούμη, ο ίδιος πέτυχε το 3-0.

Στο 78’ προσπάθεια του Ταραντίλη από δεξιά και μπαλιά στον Μουζακιώτη, αυτός έκοψε στο ημικύκλιο της περιοχής, όπου ο Τζανέτος με πλασέ πέτυχε το 4-0.

Στο 75’ είχε δοκάρι ο Δήμας, ενώ ευκαιρίες είχαν οι Ταραντίλης, Δήμας.

Όσο για τον Πορτοχελιακό, μια φορά έφτασε σε θέση βολής, στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Κομπόσης μπλόκαρε τη μπάλα σε προσπάθεια του Παπασταύρου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος (83’ Αθ.Αποστόλου), Λιαγκρής, Ψύχος, Σ.Παπαγεωργόπουλος (67’ Γκουτζιούλης)- Νανάι, Σιώτος (59’ Τζανέτος), Δήμας- Ταραντίλης, Μουζακιώτης (78’ Παναγιωτόπουλος), Σταυρόπουλος.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Λούμης- Κουτσοποδιώτης Χρ., Σαλλάκου, Ντάκος, Μεμάλι- Σαγκατέλοφ, Μπέγκα (46’ λόγω τρ. Κουτσοποδιώτης Κ.), Κοξίδης- Λούτα, Αβραντάς (70’ Παύλου), Παπασταύρου.